Nieuwe Business Unit Manager voor Matexi Waals-Brabant

  BE   13 februari 2017 Bron: Matexi
Nieuwe Business Unit Manager voor Matexi Waals-Brabant
Corine Buffoni staat sinds januari aan het hoofd van Matexi Waals-Brabant. De nieuwe Business Unit Manager volgt Eric Schartz op, die voortaan de Business Unit in Brussel zal leiden. “Nieuwe buurten ontwikkelen, gebieden omvormen volgens een duurzame en maatschappelijk verantwoorde logica… dat heeft mij ertoe aangezet om voor Matexi te kiezen”, verklaart Corine Buffoni.

Een nieuwe Business Unit Manager voor Waals-Brabant

Corine Buffoni vervangt Eric Schartz als Business Unit Manager voor Waals-Brabant. Ze heeft een diploma van milieu-ingenieur en volgde ook een opleiding finance aan Solvay. Buffoni werkte 15 jaar in de recyclingsector, met bijzondere interesse voor alles wat met het milieu en energie te maken heeft. In haar rol als Deputy CEO van Recyclux, een functie die ze 7 jaar uitoefende, bouwde ze een sterke combinatie van strategische en operationele kennis op.

Gemeenschappelijke waarden

“Voormalige industrieterreinen omvormen en herinrichten en verlaten gronden doen heropleven zijn de drijfveren die mij ertoe hebben aangezet om het team van Matexi te vervoegen”, zegt Buffoni. Ze voegt er nog aan toe: “Ik deel dezelfde waarden inzake ontwikkeling als Matexi. Ik sta dan ook te popelen om mijn kennis in een volledig nieuwe context aan te wenden.”

Rik Missault, COO van Matexi, bevestigt: “Wij zijn heel blij om Corine in ons team te verwelkomen. Als buurtontwikkelaar delen wij dezelfde waarden: respect voor wat er in de nabijheid ligt, voor de natuur en het milieu.”

Matexi Waals-Brabant

Corine Buffoni zal de lopende grote projecten leiden en verrijken met haar eigen expertise, bijvoorbeeld de ‘Promenade’, de herontwikkeling van het centrum van Waver of de ‘Sucrerie’ in Genappe. “Ecowijken en binnenstedelijke herontwikkelingen zijn perfecte voorbeelden van het type projecten dat mij tot Matexi heeft aangetrokken”, besluit Corine.

Nieuwe Business Unit Manager voor Matexi Waals-Brabant
Corine Buffoni

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo