Pedro Pattyn nieuwe voorzitter Confederatie Bouw West-Vlaanderen

3 september 2020 Bron: Confederatie Bouw
Pedro Pattyn nieuwe voorzitter Confederatie Bouw West-Vlaanderen
Aftredend voorzitter Eric Vandewiele en nieuwe voorzitter Pedro Pattyn
Na enkele maanden uitstel door corona vond de Algemene Vergadering van de Confederatie Bouw West-Vlaanderen plaats, waarbij onder andere wordt teruggeblikt op het jaar 2019 voor de organisatie met mooie financiŽle resultaten en een constante ledengroei. Een belangrijk agendapunt was de verkiezing van de nieuwe voorzitter.
Confederatie Bouw West-Vlaanderen nam afscheid van huidig voorzitter Eric Vandewiele en verwelkomde meteen ook de nieuwe voorzitter Pedro Pattyn.

Pedro Pattyn, zaakvoerder en eigenaar van PATTYN Albert & Cie NV, aannemer van schilderwerken met ca. 30 werknemers, actief in de residentiŽle, commerciŽle en industriŽle sector in BelgiŽ, Nederland en Noord-Frankrijk, neemt nu de fakkel van Eric over!

Binnen de Confederatie Bouw is Pedro geen onbekende. Als voorzitter van de vereniging van schilders Vlaanderen en van de West-Vlaamse schilders en als lid van ons directiecomitť heeft hij reeds heel wat bestuurservaring opgebouwd. Tevens is hij lid van de nationale raad van de Confederatie Bouw en het bestuursorgaan van de Vlaamse Confederatie Bouw.

De nieuwe voorzitter heeft bij zijn aanstelling Eric Vandewiele bedankt voor zijn voorbije voorzitterschap, voor zijn goede werk en tomeloze inzet gedurende de voorbije jaren en voor de fijne samenwerking en alle kansen.

Pedro wenst samen met iedereen - bestuurders en medewerkers - de toekomst van de Confederatie in West-Vlaanderen verder uit te bouwen in het voordeel van haar leden. In het bijzonder wenst hij zich te focussen op het behartigen van de belangen van de West-Vlaamse aannemers. Hij hecht hierbij veel waarde aan een open debatcultuur binnen de beroepsvereniging.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo