Nieuwbouw

Organisator van BIS investeert verder in regionale bouwbeurzen

Organisator van BIS investeert verder in regionale bouwbeurzen
Van zaterdag 5 tot en met zondag 13 oktober kan je in Flanders Expo terecht voor bis, bouw- en inspiratiesalon, de grootste Vlaamse bouwbeurs. Bis is de eerste in rij van 5 regionale (ver)bouwbeurzen die Easyfairs organiseert. “We zetten bewust in op ‘proximity’ want bezoekers geven meer en meer voorkeur aan een beursbezoek dicht bij huis”, aldus Dirk Van Roy, CEO Easyfairs Belgium.

One-stop-shop, dicht bij huis

Het is een duidelijke trend dat bezoekers zich voor een beursbezoek doorgaans niet ver willen verplaatsen. Bezoekers kiezen voor een regionale (ver)bouwbeurs waar ze meteen aannemers ontmoeten die hun project kunnen uitvoeren. Dubbele winst: geen verre beursverplaatsing en meteen de juiste contacten onder één dak.

Easyfairs organiseert 5 regionale bouw- en renovatiebeurzen: bis, bouw- en inspiratiesalon voor de regio Oost- en West-Vlaanderen, bouw&reno voor Antwerpen (in Antwerp Expo), Wonen voor Mechelen en Vlaams-Brabant (in de Nekkerhal Brussels North) en Batireno & Energie&Habitat en Bois&Habitat voor de Waalse provincies (in Namur Expo).

Download hier uw gratis toegangsticket voor BIS 2024

Bouw & Wonen biedt u gratis kaarten aan voor BIS 2024! U kunt tot maximaal 2 kaarten downloaden die geldig zijn op alle dagen van BIS 2024. BIS 2024 vindt plaats van 5 tot en met 13 oktober.

Klik hier om uw gratis tickets online te downloaden

Innovatie & inspiratie

“Bis blijft een marktplaats waar meer dan 70.000 bezoekers tijdelijke beursvoordelen genieten bij zo’n 400 exposanten. Maar het is ook meer dan ooit een plek van inspiratie en innovatie. Bovendien bieden we hen graag een blik op toekomstig bouwen en wonen. Onze baseline is dan ook visit the future”, zegt Van Roy.

Op bis ontdekken bezoekers nieuwe materialen en producten. Via gratis adviessessies, zowel persoonlijk als in groep, beantwoordt bis tal van vragen over premies, duurzaamheid, financiering ... Nieuw dit jaar is interieuradvies. Zo stelt onder andere Bart Appeltans, bekend van het tv-progamma Blind Gekocht, zijn expertise ter beschikking.

Bis Invest

Dit jaar speelt bis in op de stijgende vraag naar investeren in vastgoed. Dat via het nieuwe 2-daagse event Bis Invest, in samenwerking met het Instituut voor Vastgoedplanning. Op 7 en 8 oktober kom je alles te weten over slim investeren. Het volledige programma en de inschrijflink vind je via www.bisbeurs.be.

Van 11 tot en met 13 oktober vindt op Flanders Expo ook Second Home plaats, hét event voor mensen die dromen van een tweede verblijf. Bezoekers van bis krijgen gratis toegang.