Op zoek naar informatie of inspiratie voor jouw betere renovatie?

  BE   20 november 2018 Bron: Marquiz
Op zoek naar informatie of inspiratie voor jouw betere renovatie?
Plannen om je huis te renoveren? Dan moet je heel wat keuzes maken. Esthetische, functionele en financiële keuzes. Maar over één iets hoef je niet te twijfelen: als je renoveert, doe het dan meteen goed. Of liever: doe het dan meteen beter en BENOveer. Dit nieuwe werkwoord staat voor BEter reNOveren. Beter dan gebruikelijk is. En dat hoeft niet per se meer te kosten. Tenminste wanneer je je BENOvatie slim aanpakt. De website mijnBENOvatie.be, de nieuwe rubriek BENOvaties in beeld, en het gratis magazine BENO helpen kandiaat-verbouwers graag op de goede weg.

Gewoon renoveren? Als het van de overheid, het milieu en onze portemonnee afhangt, doen wij, Vlamingen, dat niet meer. Wie verstandig is, BENOveert. BENOveren staat voor 'renoveren met de B van Beter'. Beter dan gebruikelijk is. Goed doordacht en met de verschillende BENOvatiestappen in de meest logische volgorde.

Wie BENOveert, hoeft overigens niet het hele huis van A tot Z onder handen te nemen. Zolang je maar weet wat prioritair is en wat eventueel kan worden uitgesteld.

Volg jouw ideale BENOvatietraject op www.mijnBENOvatie.be

Een chronologie die vaak wordt gevolgd, is eerst het dak, daarna de buitenmuren en het schrijnwerk, en vervolgens de vloer en de zogenaamde ‘technieken’: verwarming en sanitair warm water, ventilatie, verlichting en elektriciteit, zo leert ons www.mijnBENOvatie.be.

Bij elke stap geeft mijnBENOvatie een schat aan bruikbare informatie, praktische oplossingen, premie-updates en financieringsadvies.

Nieuw: BENOvaties in beeld

Ben je benieuwd hoe anderen hun BENOvatie hebben aangepakt? Zoek je bewijzen dat een BENOvatie niet alleen resulteert in een energiezuinige woning – die veel beter is voor je energiefactuur en voor het milieu –, maar ook in een mooiere en comfortabelere woning die in waarde stijgt?

Surf dan naar de nieuwe rubriek BENOvaties in beeld op www.mijnBENOvatie.be. En laat je inspireren door de BENOvatie van Tineke en Frederik die een uitgeleefde bel-etagewoning omtoverden tot een warme en gezellige leefplek, en die van Klaar en Floris die al in 2014 ‘avant la lettre’ hebben geBENOveerd. In de loop van de volgende weken volgen er nog meer voorbeelden.

BENOvaties in beeld

Gratis magazine BENO

De BENOvatie van Tineke en Frederik wordt eveneens besproken in BENO. De editie 2018 van dit gratis magazine geeft ook tips & tricks om de verbouwkosten binnen de perken te houden, overloopt de factoren die bijdragen tot de (on)gezondheid van een woning, en laat de lezers kennismaken met nieuwe BENOvatieoplossingen, -apps en -tools.

Het BENOmagazine gratis aanvragen kan via www.mijnBENOvatie.be/nl/BENOmagazine/

het gratis magazine BENO
Meer info op www.mijnBENOvatie.be.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo