Tuinaanleg en onderhoud

Ontdek de nieuwe Cedral vezelcement terrasplank en bestel een gratis staal

Ontdek de nieuwe Cedral vezelcement terrasplank en bestel een gratis staal
De ideale terrasvloer kiezen die het best bij jouw wensen en noden past, kan een moeilijke taak zijn. Uitstraling, duurzaamheid, plaatsing, onderhoudsvriendelijkheid … het zijn belangrijke factoren die je in overweging zal nemen. Wist je dat er een innovatieve terrasplank bestaat die al deze troeven heeft? Maak kennis met de Cedral vezelcement terrasplank!

Slijtvaste terrasplank

Een terrasvloer moet het hele jaar alle weersomstandigheden kunnen trotseren. Materialen zoals hout en steen vergen hierdoor enig onderhoud. De gloednieuwe terrasplanken van Cedral bestaan uit vezelcement, deze zijn slijtvaster dan hout en hard als steen. Daar ze niet splijten, splinteren of vergaan zijn het bijzonder duurzame planken die weinig tot geen onderhoud vergen.

Ontdek de nieuwe Cedral vezelcement terrasplank

Terrasvloer met natuurlijke uitstraling

De Cedral terrasplanken zijn verkrijgbaar in vier natuurlijke kleurtinten die naadloos aansluiten bij de omgeving. Of je nu voor zachtgrijs, diepgrijs, steenrood of zandbeige kiest, het materiaal kan je steeds mooi laten matchen met je gevel en tuinarchitectuur. Daar het materiaal in de massa gekleurd is blijft het zijn kleur vasthouden en krijgt het zelfs na verloop van tijd een mooi doorleefd patina wat de natuurlijke uitstraling van het alleen maar versterkt. Test het vooral zelf uit en vraag een gratis staal aan.

Blote voeten terras

Loop je graag blootvoets buiten rond dan hebben de terrasplanken uit vezelcement een ideale eigenschap. Deze voelen namelijk warm en zacht aan. Bovendien hebben ze een enorme grip, zelfs bij nat weer. Ideaal dus als terrasplank voor bij het zwembad of zwemvijver. Veiligheid en comfort staan voorop.

Ontdek de nieuwe Cedral vezelcement terrasplank

Eenvoudige plaatsing

Steek je graag zelf de handen uit de mouwen dan is de aanleg van een Cedral terrasvloer kinderspel. Vastklikken, schroeven en klaar! Nat verzagen van planken is niet vereist en je behoeft geen nagels of lijm. Er wordt gewerkt met handige clips die een strakke uitstraling garanderen. Voor een leidraad kan je deze installatiehandleiding gebruiken

Ben je benieuwd naar deze innovatieve terrasvloer die ondertussen door heel wat tuinarchitecten en tuinaanleggers wordt gebruikt. Download dan de inspiratiebrochure en vraag een gratis staal aan.

Ook interessant