Slaapkamers

Ontdek de gemakken van een hoog laag bed

Ontdek de gemakken van een hoog laag bed
Veel mensen denken bij een hoog laag bed automatisch aan een soort ziekenhuisbed: kaal en foeilelijk. Gelukkig is dat allang niet meer zo. Tegenwoordig zijn er prachtige hoog laag bedden, die je niet van andere bedden kunt onderscheiden. Totdat je ze in hoogte verstelt natuurlijk! Ontdek ook de gemakken van een hoog laag bed.

Een bed perfect op maat

Veel mensen merken in de loop der jaren dat hun slaaphouding niet ideaal is. Het is voor mensen die last hebben van oprispingen en maagzuur bijvoorbeeld erg prettig om met het hoofdeinde wat hoger te liggen. Voor anderen kan het juist fijner zijn om het voeteneind wat op te hogen. Dat is overigens niet typisch iets voor ouderen: net als elektrische fietsen worden ook hoog laag bedden steeds populairder bij jonge mensen. Een luxe hoog laag bed is daarom voor zowel jongeren als ouderen een prettige oplossing voor 100% slaapcomfort.

Hoe ziet een modern hoog laag bed eruit?

Lijkt dat nieuwe hoog laag bed een beetje op een ziekenhuisbed? Nee, helemaal niet! Bekijk bijvoorbeeld eens De Suite bedden. Als je een slaapkamer in komt waar zo’n bed staat, zie je alleen een hele mooie moderne boxspring. Je ziet helemaal niet dat het bed volledig verstelbaar is in hoogte. Pas wanneer je op de knoppen drukt verandert het bed van vorm. Deze bedden passen dus perfect in vrijwel elke slaapkamer. Stijlvol wonen en toekomstbestendig wonen gaan op deze manier hand in hand.

Ontdek de gemakken van een hoog laag bed

Hoog laag tweepersoonsbedden

Misschien denk je dat hoog laag bedden alleen in eenpersoonsvorm bestaan. Dat is gelukkig niet zo. Ook als je een tweepersoonsbed nodig hebt, kun je kiezen voor een hoog laag bed. Je kunt zelf kiezen of je één zijde of beide zijden wilt kunnen verstellen. Een hoog laag bed kopen is vaak een grote stap, omdat je dan apart van elkaar moet slapen. Met een tweepersoons hoog laag bed hoeft dat dus niet meer. Je kunt beide delen van het bed wel van elkaar loskoppelen als je toch liever apart wilt slapen. Of wanneer je gemakkelijk onder het bed wilt schoonmaken natuurlijk.

De voordelen van een hoog laag bed

Een hoog laag bed heeft diverse voordelen ten opzichte van een gewoon bed. Dit zijn de belangrijkste voordelen:
  • Een hoog laag bed kan helemaal versteld worden zodat je altijd comfortabel slaapt.
  • Het bed is ideaal als je niet meer zo gemakkelijk in of uit bed kunt komen.
  • Luxe hoog laag bedden zijn niet van andere design bedden te onderscheiden.
  • Het bed is gemakkelijk te verplaatsen, waardoor je er ook gemakkelijk onder kunt schoonmaken.
  • Het bed kan ook worden gebruikt als je thuiszorg nodig hebt, omdat het ook voor zorgverleners gemakkelijk te verstellen is. Ideaal als je thuis medische verzorging nodig hebt. Het zorgt dus ook dat je langer thuis kunt wonen zonder drastische maatregelen te moeten nemen.

Ontdek de gemakken van een hoog laag bed
Een hoog laag bed kopen is vaak een grote stap. Vaak duurt het even voordat je er echt aan toe bent om het te doen. Toch is de reactie van de meeste mensen: ik wilde dat we het al veel eerder hadden gedaan! Een hoog laag bed is praktisch, mooi, comfortabel én toekomstbestendig. Wat wil je nog meer?

Ook interessant