Keukens

Ontdek Acqua Fraccaroli: de kleur van 25 jaar Silestone

Ontdek Acqua Fraccaroli: de kleur van 25 jaar Silestone
Cosentino, specialist in de productie en distributie van innoverende oppervlakken, produceert vandaag reeds 25 jaar Silestone werkbladen: een natuurlijk kwarts ontwikkeld voor de inrichting van keukens en badkamers. Die 25ste verjaardag kan natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan… Speciaal voor de gelegenheid lanceert Cosentino wereldwijd een gloednieuwe kleur. Acqua Fraccaroli, een vibrerend blauwgroen, is vanaf nu dé eyecatcher in huis! De gloednieuwe kleur is ontwikkeld in samenwerking met Brunete Fraccaroli, de gerenommeerde en opvallende Braziliaanse binnenhuisarchitecte. Voor Brunete staat kleur voor leven, beweging en energie. Eigenschappen die een reflectie zijn van haar eigen leven, waar altijd een tikkeltje kleur aanwezig is, zelfs in de meest traditionele ruimtes. Ready for some color?

De stad ademt blauwgroen

Op de beurs 100% Design in Londen, één van de meest belangrijke design-events ter wereld, is Acqua Fraccaroli voor het eerst voorgesteld én met laaiend enthousiasme onthaald. De ruimte ‘Casa Cor’ - in het toepasselijke Braziliaanse Sao Paulo - is dan weer uitgekozen voor de allereerste mise-en-scène.

Vanaf nu is de frisse en krachtige kleur ook in exclusieve beperkte editie te ontdekken in de Cosentino Centers van Londen, New York, Vancouver, Sao Paulo, Sydney, Singapore, Tel Aviv, Milaan en Barcelona. Onze eigen grootstad kon natuurlijk niet ontbreken, dus ook in Brussel wordt Acqua Fraccaroli voorgesteld.

Acqua Fraccaroli: de kleur van 25 jaar Silestone

Frisse eyecatcher in huis

Geïnspireerd door herinneringen uit haar eigen kinderjaren, waar intense kleuren altijd aanwezig waren, ontwierp Brunete Fraccaroli een kleur die opvalt. De vibrerende blauwgroene tint heeft een subtiele glans en blaast nieuw leven door elke ruimte. Volgens Brunete staat de kleur daarom ook voor vrolijkheid, natuur en geluk.

Dankzij de veelzijdigheid van het blauwgroen en de ontelbare combinatiemogelijkheden met andere kleuren, is Acqua Fraccaroli een blikvanger in élke ruimte. Anderzijds kan je er ook een harmonieuze en zelfs ontspannen sfeer mee creëren, bijvoorbeeld in de badkamer, steeds volgens de schoonheids- en kwaliteitsmaatstaven die een product als Silestone kenmerken.

Kortom: in alle sierlijke eenvoud is Acqua Fraccaroli een eyecatcher in huis. Een opvallende schoonheid, maar ook met belangrijke mechanische prestaties zoals hardheid, stoot- en krasvastheid en een geringe absorptie. Dit alles voorzien van het 25-jarig Cosentino garantiebewijs en een reeks internationale certificaten die de kwaliteit accrediteren: Greenguard, NSF en LGA “Hygiene”.

Acqua Fraccaroli: de kleur van 25 jaar Silestone

Silestone bestaat voor meer dan 90% uit natuurlijke kwarts, waardoor het een buitengewoon hard en bestendig materiaal is. Het is het eerste en enige werkblad uit kwarts met antibacteriële bescherming en biedt dus hygiënische eigenschappen die uniek zijn op de markt. Het is een ideaal oppervlak voor keukens, badkamers, vloeren en wandbekledingen met minimale voegen. Silestone is beschikbaar in fraaie, gevarieerde kleuren en unieke texturen.