Online je droomhuis ontwerpen en inrichten

23 februari 2021 Bron: Bouw & Wonen
Online je droomhuis ontwerpen en inrichten
Met handige interieur apps kun je vandaag de dag je eigen binnenhuisarchitect zijn. De woonkamer een compleet andere look geven of de keuken restylen doe je eerst online zodat je daarna goed voorbereid kunt beginnen aan het echte werk. Laat de stylist in je los en ga aan de slag met de diverse interieur apps die online te vinden zijn.

Onbeperkt woonapps gebruiken!

Met het juiste smartphone abonnement bijvoorbeeld sim only onbeperkt internet van Simyo kun je onbeperkt woonapps gebruiken. Waarom het wiel opnieuw uitvinden als er online heel veel interieurideeŽn te vinden zijn? Pinterest is echt zoín onmisbare app die je ideeŽn helpt vinden en delen met je medebewoners. Ga samen op zoek en maak een groepsprikbord waar iedereen zijn voorkeuren kan laten zien. Pinterest leert van jouw zoekopdrachten en laat je automatisch Pins zien die overeenkomen met jouw zoekopdracht.

Meten en weten

Wanneer je volop wil gaan veranderen in je interieur is het belangrijk om alles goed op te meten. Daarvoor gebruik je uiteraard een app die daar speciaal is voor ontworpen. Met de app Ďmetení breng je alle oppervlakten die je wilt restylen in beeld. Ook de afmetingen van meubels kun je invoeren. Zo zie je alvast hoeveel ruimte in beslag wordt genomen door jouw stylingsplan.

Verfkleuren testen zonder kwast

Twijfel je of een bepaalde kleur op de muur wel past bij de rest van je interieur of wil je een idee krijgen hoe de muur eruit ziet met een compleet nieuwe kleur. Dat kun je testen zonder dat er ook maar ťťn verfkwast aan te pas komt met de Flexa visualizer app. De app werkt met augmented reality. Hiermee kun je reallife zien hoe een gekozen muurverf eruit ziet in jouw huis. Scan met de camera van de telefoon de kamer die je wilt schilderen en kies daarna in de livemodus de gewenste kleur. Deze beelden kun je opslaan als foto of video zodat je dat later eenvoudig kunt delen met je partner.

Apps en dataverbruik

Wanneer je veel werkt met foto en video vergt dat nogal wat dataverbruik. Als je de apps gebruikt in een ruimte waar je geen Wi-Fi tot je beschikking hebt, zul je gebruik moeten maken van 4G. In zoín geval ben je blij met sim only onbeperkt internet. Hiermee kun je alle apps volop gebruiken zonder bang te hoeven zijn voor hoge internetkosten terwijl je online aan het ontwerpen en inrichten bent. Sim only bij Simyo is dan zeker een goed idee.

In samenwerking met Simyo

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo