Niva Bath, de perfecte combinatie van design en functionaliteit

19 juli 2018 Bron: Vasco
Niva Bath, de perfecte combinatie van design en functionaliteit
Met haar nieuwe ontwerp Niva Bath bewijst Vasco dat wooncomfort in een klein hoekje kan schuilen. Deze designradiator staat op 30 cm van de badkamermuur en creëert zo ruimte voor meer functionaliteit. Met de geïntegreerde accessoires, zoals een kledinghaak en leggers, verrast Vasco met meer dan een stijlvolle warmtebron om nog meer te genieten van je badkamermomentjes.

Vasco staat gekend om haar design en technologie, maar ook om haar innovatieve aanpak en eigenzinnige manier van denken. Wat als we nu eens afstapten van de trend om verwarmingstoestellen zo dicht mogelijk tegen de muur te plaatsen? En zo ontstond Niva Bath, geïnspireerd op de succesvolle klassieke Niva-radiator: een streling voor het oog en precies wat je nodig hebt terwijl je een verkwikkende douche neemt.

De nieuwe badkamerradiator staat namelijk op ruim 30 cm van de wand, waardoor er aan de achterzijde van de radiator ruimte ontstaat voor meer functionaliteit. Niva Bath is zo de ideale hulp om handdoeken te drogen of pyjama’s voor te verwarmen, want Vasco ontwikkelde een slim ontwerp met geïntegreerde kapstok en leggers, volledig uit het zicht. Enkel de onderste brede legger en de telescopische inox steun moeten aan de wand worden bevestigd.

Vasco Niva Bath
Niva Bath vormt zo de perfecte combinatie van design en functionaliteit. Johan Jame, Product Manager Radiatoren bij Vasco: “Daarmee speelt Vasco in op de trend van vandaag: we benutten onze badkamer steeds vaker als privéwellness. Functionaliteit en vormgeving staan garant om de juiste sfeer te creëren. Die sterke verbondenheid met de behoeften van de gebruiker en zijn leefwereld behoort tot onze visie en heeft Vasco nu dus vertaald naar Niva Bath.”

Niva Bath is verkrijgbaar in 55 kleuren: van elegant wit over mosgroen tot meloengeel als smaakvolle blikvanger. De leggers zijn in zwart (RAL 9005) en wit (S600) beschikbaar, goed voor een sierlijke of stoere look.

Niva Bath is de nieuwste aanwinst in de befaamde Niva-collectie van Vasco, waarbij de designradiotoren Niva Soft, Niva horizontaal, Niva verticaal en de recente Niva ventilo-convector al furore maakten. De rode draad in dit assortiment? Het zuivere, zachte design waarmee elk product één wordt met de kamer. De troeven als sierradiator en het hoge gebruiksgenot maken van elke Niva een publiekslieveling en trendsetter.

Vasco Niva Bath

Praktische info

Kleuren: 55
Richtprijs: vanaf 671 euro

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo