Verwarming & Sanitair

Nieuwste trends voor verwarming in de badkamer

Nieuwste trends voor verwarming in de badkamer
De badkamer krijgt een steeds prominentere plaats in huis. Was het vroeger vooral een praktische ruimte om je te wassen, nu is het een plek om te ontspannen en tot rust te komen. Een verwarming in de badkamer draagt daar zeker aan bij. De combinatie van warmte en design zorgt voor een gevoel van luxe en welbehagen. Instamat biedt een ruim assortiment aan (design)radiatoren voor iedere interieurstijl en voor de grote én kleine badkamer. We hebben de nieuwste trends voor verwarming in de badkamer voor jou op een rijtje gezet…

Natuur

Natuurlijke materialen geven je badkamer een warme look. Haal ‘buiten’ naar ‘binnen’ door het gebruik van hout, marmer, klei of beton. Kies bijvoorbeeld voor badkamerradiator Badia. Deze radiator past uitstekend in dit plaatje en zorgt voor heerlijke warme en droge handdoeken.

Kleur

Kleuren roepen emoties op en zorgen voor sfeer. De meeste (design)radiatoren zijn leverbaar in elke gewenste kleur en passen daardoor bij iedere interieurstijl. Dé finishing touch voor je badkamer! Designradiator Teso Color heeft al een fraaie uitstraling en wordt een echte blikvanger door te kiezen voor een bijzondere kleur. Wil je echt een statement maken in je badkamer? Hang dan twee Teso designradiatoren onder elkaar!

Nieuwste trends voor verwarming in de badkamer

Industrieel

Met oude en nieuwe materialen ontwerp je een industriële badkamer met een stoere look. Door creatief om te gaan met materialen zoals staal, RVS en beton kun je zowel een warme als koele sfeer creëren. Badkamerradiator Roma past perfect in deze interieurstijl.

Retro

Een vleugje nostalgie met het comfort van nu. In een retro badkamer komt de sfeer van vervlogen tijden weer terug. De Ledenradiator PR past hier uitstekend bij met haar fraaie klassieke uitstraling.

Nieuwste trends voor verwarming in de badkamer

Romantisch

Warme en zachte kleuren passen in een romantische badkamer. Gebruik warme aardetinten of pasteltinten op de wanden, meubels of als decoratie. De Serie T designradiatoren zorgen voor een sfeervolle ambiance.

Energie besparen

75% Van de energie die we voor het huishouden nodig hebben gaat naar onze verwarming. Daarom valt er op dit gebied veel te besparen! Met de therm-x2 radiatoren van Kermi loopt die besparing op tot 11% ten opzichte van de traditionele radiatoren. In vijf jaar tijd kan dit al een bedrag opleveren van ruim € 3000,-! De radiatoren zijn verkrijgbaar in vele maten, modellen en trendy kleuren.

Ook interessant