Algemeen

Nieuwe mobiele applicatie maakt bezoekers wegwijs op Batibouw

Nieuwe mobiele applicatie maakt bezoekers wegwijs op Batibouw
Batibouw stelt alles in het werk voor haar exposanten en bezoekers om zowel de beursdeelname als het beursbezoek zo efficiënt mogelijk te maken. Voor deze 52e editie werd daarom een nieuwe mobiele applicatie gecreëerd, waarop alle nuttige info over de beurs te vinden is. De applicatie is volledig gratis en compatibel met iPhone, iPad, Android, Blackberry, Windows phone, Windows Mobile en vele andere platformen. Zo’n 1500 toestellen kunnen er op die manier gebruik van maken.

Eens de applicatie is gedownload is kan men ze vrij gebruiken, ook zonder internetverbinding. Door het gestroomlijnd en overzichtelijk design vindt de beursbezoeker in een vingerknip de informatie die hij of zij nodig heeft. Met behulp van de beurscatalogus op de applicatie, kunnen bezoekers exposanten eenvoudig lokaliseren via hun naam, merk of product. Verder vindt men er ook de kalender, de praktische informatie en het beursplan terug.

Downloaden kan op batibouw.capptain.be.

Uiteraard blijft al deze informatie ook beschikbaar op de handige Batibouw website www.batibouw.com. Ook de mobiele versie van de site blijft toegankelijk via het 3G-netwerk of gratis via de beschikbare WIFI connectie op de Heizel. Hiervoor kan men surfen naar mobile.batibouw.com

Ook interessant


Build for Life