Nieuwbouw

Batibouw videospecial paleis 8: Woningbouw en banken

Paleis 8 van Batibouw 2011 staat, net als andere jaren, weer in het teken van Woningbouw en financieringen. Zogenaamde 'sleutel-op-de-deur' firma's worden nog al te vaak bestemeld als bouwers van standaardwoningen. In de voorbije jaren hebben ze hun aanbod echter sterk gediversifieerd: lage-energiewoningen en passiefhuizen, gegroepeerde woningen, appartementen, huizen 'op maat', ...

Steeds vaker kunt u zelfs een beroep op hen doen voor renovaties van bestaande panden. Anderzijds worden tegenwoordig de meest uiteenlopende bouwtechnieken gehanteerd: houtskeletbouw, massief hout en prefab vullen het aanbod van traditionele constructies aan. De meeste firma's werken met hun eigen teams en partners en nemen het hele bouwproces voor hun rekening: van voorontwerp tot oplevering. De wet Breyne biedt de consument trouwens een uitstekende bescherming.

In dit paleis kunt u tevens contacten leggen met banken en kredietinstellingen die samen met u een coherent financieel plan opstellen met het oog op de realisatie van uw droomhuis.

In deze videospecial vindt u een selectie van de meest bijzondere stands en producten uit paleis 8.


Ook interessant