Domotica

Batibouw videospecial paleis 9: Verlichting en domotica

Paleis 9 van Batibouw staat in het teken van verlichting, domotica en een klein beetje sanitair. U kunt hier dus terecht voor Audio/video, verlichting, centrale stofzuigsystemen, telecommunicatie en alarmsystemen. Daarnaast vindt u ook badkamermeubilair, kranen, douches, sauna’s en waterbehandeling.

Verlichting en domotica zijn ongetwijfeld vakgebieden die nog heel wat verrassingen in petto hebben. Veel meer nog dan het futuristische aspect, integreert domotica zich tegenwoordig sober en discreet in installaties voor een maximaal comfort. Bovendien kunt u daarmee de verlichting en het binnenklimaat op een zuinige en (gedeeltelijk) geautomatiseerde manier regelen. Verlichting met een laag verbruik en de enorme revolutie in ledverlichting stellen de gevestigde waarden op het vlak van interieurverlichting in vraag. Resultaat: u spaart heel wat geld uit en wint aanzienlijk aan comfort en sfeer.

In diezelfde optiek van wellness worden moderne woningen steeds vaker uitgerust met bubbelbaden, hammams en sauna’s. Ideaal tegen stress!

Wij hebben ook paleis 9 voor u in beeld gebracht. U kunt de videospecial hieronder bekijken.

Ook interessant