Buitenschrijnwerk

Batibouw videospecial paleis 4: Ruwbouwmaterialen

In paleis 4 van Batibouw 2011 vindt u ruwbouwmaterialen. Van buitenschrijnwerk (ramen, glas, raamprofielen, buitendeuren en dakramen) en Isolatie en ventilatie tot gereedschap (stellingen, bouwchemie, beroepskledij, gereedschap en machines).

Naast de noodzakelijke veiligheid die ze moeten waarborgen, dragen deuren en ramen ook meer en meer bij aan het binnenklimaat op het vlak van thermische en akoestische isolatie, ventilatie en zonwering, ... Een steeds verder doorgedreven automatisering maakt een bediening op afstald, al dan niet in functie van de weersomstandigheden, mogelijk.

Isolatie is vandaag het toverwoord. De econmische crisis, de alternatieve energiebronnen en de klimaatveranderingen zetten ons er allemaal toe aan om onze woning (veel) beter te isoleren. De ad hoc materialen raken gediversifieerd: naast de klassieke producten zitten vooral de reflecterende en de natuurlijke materialen in de lift. Uw keuze hangt af van uw specifieke noden.

Veiligheid, milieubewustzijn en comfort staan dan weer centraal als we het hebben over gereedschap, bouwsteigers en werkkledij. Op onze werven duiken voortdurend nieuwe problemen op qua afdichting, verlijming of montage. Daarvoor worden steeds nieuwe oplossingen bedacht.

In de deze videospecial bekijken we met u de hoogtepunten van paleis 4.


Ook interessant