Veranda - Overkappingen

Nieuwe minimalistische terrasoverkapping: Lagune Pure

Nieuwe minimalistische terrasoverkapping: Lagune Pure
Buiten leven, dé trend van het moment. We willen allemaal zoveel mogelijk tijd buiten doorbrengen. We willen dan ook maar al te graag het comfort van onze woning naar het terras doortrekken: elegant meubilair, stijlvolle verlichting, verwarming voor de koudere dagen, …. Maar de natuur kan wel eens roet in het eten gooien. Of net niet? Met een terrasoverkapping van Renson je meer en langer van zijn of haar terras genieten – zonder problemen met overmatig zonlicht, regen, wind of koude. Vandaag stelt Renson zijn nieuwe minimalistische terrasoverkapping met een zon- en waterwerend screendak voor: de Lagune Pure.

De stijlvolle en minimalistische Lagune Pure bestaat uit een zon- en waterwerend screendak dat enerzijds rust op elegante en discrete aluminium kolommen (zonder storende laterale verbinding) en anderzijds verankerd is aan een bestaande gevel. Als het dak gesloten is, biedt de Lagune Pure beschutting tegen zon, wind en tevens regen. Bij een open dak kan men genieten van de zon terwijl de lichte structuur visueel niet stoort.

Renson Lagune Pure

De Lagune Pure is leverbaar in twee versies: één met waterafvoer, zelfs in halfopen stand, via zijgeleiders en kolommen en één met een dakoversteek tot voorbij de kolommen om zo optimaal te kunnen genieten van de beschaduwing. Hierdoor kan men bij een laagstaande zon (bv bij installatie aan een westgevel) toch genieten van voldoende schaduw. Dankzij de brede keuze aan kleuren voor de structuur en doeken past de Lagune Pure in elke omgeving en bij elke bouwstijl.

De maximale breedte bedraagt 4 meter en de Lagune Pure kan ook gekoppeld worden tot een breedte van 8 meter.