Buitenschrijnwerk

Winsol lanceert elegante aanbouwzonwering Patiolina

De Patiolina is een stijlvolle en gemotoriseerde terrasoverkapping waarbij technologie en modern design perfect samengaan. Deze aanbouwzonwering bestaat uit hoogwaardige aluminium profielen en kan afgeboord worden met verticale staanders en gelaagd veiligheidsglas, waardoor deze constructie zowel geschikt is voor residentiële als horeca toepassingen. Met de Patiolina kan u een 4,5 m brede schaduwzone creëren tot 6 m van uw gevel.

Functionele én stijlvolle terrasoverkapping

Met de lancering van de Patiolina bewijst Winsol eens te meer dat functionaliteit én design perfect kunnen samengaan. Voor deze gemotoriseerde aanbouwzonwering wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige aluminium profielen, wat het geheel een eigentijdse uitstraling geeft. Met de Patiolina is het mogelijk om een schaduwzone te creëren van maar liefst 4,5 m en dit tot 6 m van uw gevel.

Multifunctioneel concept: zowel geschikt voor privé gebruik als voor horeca

Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle terrasoverkapping voor uw horecazaak of een eigenstijdse aanbouwzonwering voor thuis, met de Patiolina creëert u telkens een stijlvolle en comfortabele buitenruimte. Deze nieuwe terrasoverkapping kan namelijk afgeboord worden met verticale staanders en gelaagd veiligheidsglas, wat de constructie uiterst geschikt maak voor zowel residentiële als horeca toepassingen.

Winsol: uw partner voor uw terras

Naast de Patiolina biedt Winsol een brede waaier aan van duurzame terrasoverkappingen. Gaande van een luxueuze waterdichte constructie tot een economisch basismodel: Winsol heeft voor elke terras een passende zonwering of overkapping.

Voor bijkomende informatie over het Winsol-gamma, heten we u van harte welkom op stand 4-322 van Batibouw 2015 in paleis 4.

Ook interessant