Terras en oprit

Anova: terrasoverkapping met schuiframen

´s Ochtends montage. ´s Middags genieten. En naar wens kan de helft van het dak van de terrasoverkapping worden geopend. Solarlux introduceert met de terrasoverkapping Anova een geheel nieuwe variant. De slogan “Glass in Motion” van fabrikant Solarlux wordt volledig waargemaakt met deze aanvulling op het productenscala van vouwwanden, serres en tuinkamers.

Het terras overkappen ja of nee? Met de nieuwe terrasoverkapping Anova hoeft de bewoner niet meer te kiezen voor open of dicht. De helft van het dak kan eenvoudig worden opgeschoven als voor schuiframen wordt gekozen. Daarmee is de Anova de cabriolet onder de terrasoverkappingen. En wil de bewoner toch liever een vaste overkapping, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Design van hoog niveau

De Anova terrasoverkapping kent een modern design. De binnenliggende dakconstructie en de toepassing van hoogwaardig aluminium, dragen aan het moderne uiterlijk bij. De dakliggers zijn smal en ook leverbaar met een designbewerking. De overkapping is verkrijgbaar in de trendkleuren antracietgrijs (DB 703) en blank aluminium (RAL 9006).

Standaard maten, snelle montage

De keuze voor de nieuwe terrasoverkapping is vrij eenvoudig, omdat de Anova in twaalf standaard afmetingen beschikbaar is. De kleinste variant is 3 meter breed en 3,60 meter diep, de grootste uitvoering is 4,60 meter breed en 6,30 meter diep. Uitgebreid inmeten is niet nodig en de prefab dakconstructie kan in enkele uren gemonteerd worden.

Anova: de cabriolet onder de terrasoverkapping

Conclusie: de nieuwe Solarlux-terrasoverkapping is snel opgebouwd, verfrissend flexibel en eenvoudig te bedienen. Wie snel een overkapping wil, meet de oppervlakte van het terras op en kiest een passende standaard maat met of zonder verschuifbare beglazing. Na levering kan de terrasoverkapping snel gemonteerd worden en al enkele uren later kan worden genoten op de nieuwe lievelingsplek.

Ook interessant