Bedrijfsnieuws

Nieuwe marketing manager bij Triplaco

Nieuwe marketing manager bij Triplaco
Johan Debaere
Triplaco, de specialist in print HPL laminaten, akoestische panelen, postforming, lakwerk en vlakverlijming, stelt Johan Debaere als nieuwe marketing manager aan. Sinds 1 februari is hij verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantgerichte marketing van de firma.

De 45-jarige Johan Debaere studeerde af als licentiaat vertaler Engels-Duits en heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het vlak van marketing, communicatie en verkoop. Tussen 1994 en 2001 was hij actief als marketing & PR manager bij BARCO Projection Systems. Na een periode van 5 jaar als sales medewerker bij Utexbel was hij de laatste 9 jaar in dienst bij Renson, waar hij startte als marketingverantwoordelijke voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland om op korte termijn ook de marketing mee te gaan coördineren voor andere landen, waaronder de Benelux en UK. Uiteindelijk groeide hij binnen Renson uit tot communication officer met de klemtoon op communicatie, copywriting van allerlei media, maar ook contacten met de pers (nationaal en internationaal).

“Ik ben heel blij met deze nieuwe uitdaging. Ik kom immers terecht in een solide familiebedrijf met een team van enthousiaste medewerkers en een gedreven directie met een neus voor innovatieve oplossingen,” zegt Johan Debaere. “Met mijn jarenlange ervaring wil ik meewerken aan de groei van deze firma en de verdere uitbouw van de klantgerichte marketing.”

Ook interessant


Build for Life