Bedrijfsnieuws

Geert Maes voegt zich bij het team van Brussels Expo

Brussels Expo Group heeft Geert Maes benoemd tot Algemeen Directeur voor haar departement Beurzen en Salons. Met meer dan 25 jaar ervaring in de marketing en management sector, o.a. als General Manager van Batibouw – een functie die hij gedurende 11 jaar uitoefende – voegt Geert Maes zich vanaf vandaag bij het team van Brussels Expo Group als Algemeen Directeur Beurzen en Salons.

Geert was meer dan 10 jaar bestuurder van FEBELUX en heeft leidinggevende functies in Marketing uitgeoefend bij Wienerberger en Viessmann.

Naast Geert zal het directiecomité van Brussels Expo David Boon en Emin Luka bevatten, onder de leiding van Denis Delforge (CEO)

«Wij zijn zeer blij Geert en zijn deskundigheid te verwelkomen in het team » gaf Denis Delforge, CEO van Brussels Expo aan. « Zijn ruime ervaring in de sector en meer bepaald als organisator van Batibouw, zal ons toelaten een nog betere kwaliteit aan te bieden om het publiek en de exposanten van de beurzen en salons in Brussels Expo te onthalen. Deze activiteit is meer dan ooit ons aandachtspunt en zal zeer binnenkort genieten van belangrijke investeringen”.

“Ik kijk er naar uit om – samen met alle collega’s van Brussels Expo – de relaties met de beursorganisatoren nog te verdiepen en het imago van deze prachtige en historische venue uit te dragen.”
repliceert Geert Maes.

De pool van Beurzen en Salons van Brussels Expo coördineert het onthaal van meer dan 95 manifestaties per jaar binnen haar historische muren op de Heizel. Het vertegenwoordigt de hoofdactiviteit van Brussels Expo Group, met een voorziene zakencijfer van 24 miljoen m EUR.

Ook interessant


Build for Life