Vastgoed

Nieuwe interactieve methode om woning te verkopen

Sinds de komst van het internet kan een woning 24 uur per dag en 7 dagen per week gepresenteerd worden aan een groot publiek. Een woning zoeken is voor de consument een stuk gemakkelijker geworden. Van belang is dat een woning op de juiste manier gepresenteerd wordt om de consument een goed beeld te geven van een te koop staande woning.

De huidige manier van een woningverkoop

Een te koop staande woning zal op een woning website worden geplaatst. Websites generen statistieken maar wanneer een bezoeker niet reageert weet een makelaar of woningeigenaar niet wie deze bezoeker is geweest. Het enige wat zichtbaar is, is het tijdstip wanneer een bezoeker de detailpagina van een woning bezocht. Maar wie is die bezoeker, wat wil deze bezoeker? Het blijft gissen.

De nieuwe interactieve verkoopmethode!

Alle huidige toepassingen zijn statisch en niet interactief en creëren niet de optimale beleving voor de consument. Dit is waar Real5D een meerwaarde kan zijn voor de makelaar en/of woningverkoper. Met de nieuwste technologie van Real5D kan de potentiële koper een woning beleven in plaats van bekijken. Met Real5D kunnen alle woningen en appartementen gevisualiseerd worden.



Direct contact met een potentiële koper!

Het bijzondere aan Real5D is de interactiviteit. Een bezoeker die de virtuele omgeving van een woning of appartement binnenkomt, kan live middels een avatar door de woning wandelen. De makelaar en/of de woningeigenaar krijgt een seintje via de gekoppelde BackOffice wanneer een bezoeker de woning virtueel binnenstapt. Met de bezoeker kan er vervolgens een gesprek worden gevoerd en kan de bezoeker een virtuele rondleiding krijgen, zonder dat deze bezoeker zelf iets hoeft te doen.

Hoe werkt het?

Om tegen een lage prijsstelling, een woning virtueel na te bouwen is Real5D afhankelijk van een digitale plattegrond. Deze digitale plattegrond kan opgemaakt zijn in Floorplanner of SketchUp. Wanneer er geen digitale plattegrond voorhanden is dan kan Real5D dit verzorgen.

Prijsstelling

Vanaf € 99,-- (op basis van een aangeleverde digitale plattegrond ) zal een verdieping van een woning gevisualiseerd kunnen worden en staat een makelaar en/of woningeigenaar direct in contact met een potentiële koper.

Bent u als makelaar, woningeigenaar, architect, projectontwikkelaar, bouwbedrijf of investeerder geïnteresseerd geraakt in de toonaangevende interactieve visualisatie software van Real5D. Laat dan hieronder een bericht achter met uw contactgegevens. Real5D zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en u verder inlichten over de mogelijkheden.

Ook interessant