Vastgoed

Real5D: nieuwe impuls voor vastgoedsector

Real5D brengt een 3D visualisatie van een vastgoedobject naar een interactief en real time niveau. Een aantal weken geleden hebben wij u op Bouw & Wonen de toepassingen en voordelen van Real5D laten zien voor nieuwbouwprojecten. Naast nieuwbouw heeft Real5D ook oplossingen voor bestaande woningen die in de verkoop staan. Voor makelaars zal Real5D een enorme winst in kosten en reistijd opleveren. Wanneer een woning geïntroduceerd wordt op de woningmarkt, is de makelaar veel tijd kwijt met het laten bezichtigen van de woning. Met Real5D behoort dit tot de verleden tijd en kunnen de bezichtigingen online gefilterd worden.

Met Real5D kan iedere geïnteresseerde potentiële koper de woning virtueel bezichtigen en vervolgens beslissen of een daadwerkelijke bezichtiging nog wenselijk is. Tijdens deze virtuele bezichtiging kan de makelaar de potentiële koper virtueel rondleiden door middel van een ‘volg me’-module en kan hij via spraak de juiste uitleg geven over de betreffende woning. Tijdens deze rondleiding kan de makelaar een indruk geven van het uitzicht en hoe een andere kleur vloer of muur zou staan in de woning. Bezoekers kunnen zelf spelen met verschillende materialen en zelfs de afstand tussen twee muren opmeten.



Real5D: voordelen binnen handbereik
Real5D laat geïnteresseerde huurders en kopers toe om zich een exact beeld te vormen van een pand op een kostenbesparende manier, tijd- en plaatsonafhankelijk via het internet. Potentiële huurders en kopers hoeven zich niet meer te verplaatsen, maar kunnen vanuit het comfort van hun eigen huis een nieuw pand virtueel bezichtigen. Ook voor projectontwikkelaars en makelaars biedt Real5D de kans om tijdens het verkoopproces op kosten, tijd en reistijd te besparen, zonder dat dit afbreuk doet aan het contact met de klant. Tijdens een virtuele rondleiding kan de makelaar immers real time alle uitleg geven en alle vragen beantwoorden.

Zodra het vastgoedobject is gecreëerd door Real5D, kan de promotor dit bekend maken op haar of zijn website. Iedere bezoeker kan vervolgens de woning gratis bezoeken door middel van een download. Het gebruik van Real5D vergt geen speciale training of technische vaardigheden voor de bezoeker.



Real5D is uitermate geschikt voor:
  • Nieuwbouw
  • Bestaande bouw
  • Woningen
  • Appartementen
  • Kantoren
  • Winkelcentra
  • Retail

Ook interessant