Nieuwe baksteenontwikkeling en nieuw formaat op bis 2013

  BE   3 oktober 2013 Bron: Vandersanden
Nieuwe baksteenontwikkeling en nieuw formaat op bis 2013
WF-7
Bouwen of verbouwen is een investering voor het leven en vraagt vaak een aanzienlijk budget. Vandersanden Group wil de (ver-)bouwer graag een handje helpen en deelt dit jaar op de Bis Beurs in Gent waardebonnen uit van 100 euro. Vandersanden presenteert op bis ook twee nieuwigheden. Een nieuw smaller formaat gevelsteen en een nieuwe baksteenontwikkeling, Wassertrich met engobes. Dus gaat u bouwen of verbouwen? Bezoek dan zeker de Vandersanden stand in Hal 1 en geniet van 100 euro korting op uw gevelstenen.

Nieuw formaat WF-7: 3 cm minder maakt een groot verschil

Vandersanden introduceert het formaat WF-7: 210 x 70 x50. Dit slanke broertje van de klassieke gevelsteen in WF-formaat is 3 cm minder breed. Een wereld van verschil op vlak van isolatie, optimale ruimtebenutting, ecologie en renovatiemogelijkheden.

WF-7: 3 cm minder maakt een groot verschil

Voordelen:
  • 3 cm extra ruimte voor isolatie
  • 3 cm meer potentiële woonruimte
  • minder energieverlies en kosten bij het transport
  • interessante renovatiemogelijkheden (3cm minder uitsprong is een relevant verschil bij de bouwaanvraag)

Dit handige formaat is nu beschikbaar in 6 populaire kleuren: Argentis, Platina, Salvia, Parma, Lithium en Zwart mangaan.

Nieuwe baksteenontwikkeling: Wasserstrich met engobes

De 5 nieuwe Wasserstrichs vormen een volwaardig nieuw gamma: Aalborg, Viborg, Billund, Kolding en Herning. Wasserstrich is een aparte vormtechniek waarbij de stenen hun structuur krijgen met behulp van water. Het effect van deze techniek is dat de steen relatief glad is en niet veel nerven heeft.

Voor de nieuwe Wasserstrichkleuren voegde Vandersanden Group een extra techniek toe: engoberen. Engobes zijn vloeibare kleurstoffen die grotendeels uit kleimineralen bestaan. Het engoberen maakt speciale kleureffecten mogelijk. Naargelang de lichtinval ontstaat zelfs een subtiele glans. Dit geeft de bakstenen gevel een extra cachet.

Billund: WS
Billund WS

Nieuwe kleuren:

Aalborg WS: Een heloranje basiskleur met terracotta-rode engobevlekken
Viborg WS: Een zachtgrijze basiskleur met beige en witte engobevlekken
Billund WS: Een rode basiskleur met zachtbruine reductievlekken en paarse en donkergrijze engobevlekken
Kolding WS: Een donkerbruine basiskleur met beige en witte engobevlekken
Herning WS: Een donkerbruine basiskleur aangevuld met paarse bezanding en donkere Engobevlekken

Ontdek al onze nieuwigheden op de Bis beurs. Vandersanden Group heet iedereen van harte welkom op stand 1358. Wil u nu al meer informatie over de nieuwe producten? Bezoek de website www.vandersandengroup.be

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo