Algemeen

Vandersanden Group wint Golden A’ Design Award met Signa

De A’ Design Award is niet zomaar een onderscheiding. Het is een indicatie voor kwaliteit en perfectie in design. Deze prijsuitreiking wordt jaarlijks georganiseerd door ‘A’ Design Award & Competition’, is internationaal en bereikt een breed design-georiënteerd publiek. In verschillende categorieën zijn meerdere prijzen te winnen. Een jury van academici en professionals beoordelen de ingeschreven designs o.a. op functionaliteit, engineering, presentatie, innovatie en technologie.

Op zondag 14 april 2013 werden tijdens een gala-avond in Como (Italië) deze prestigieuze awards uitgereikt. Vandersanden Group is trots bekroond te zijn voor Signa met een Golden A’ Design Award, in de categorie Building Materials, Construction Components, Structures & Systems Design.

A’ Design Award in cijfers
Van de 4500 inschrijvingen, waarvan 2750 goedgekeurde designs, kwamen 259 winnaars uit de bus in 80 categorieën, waaronder Signa.

Wat is Signa?
Signa bestaat uit een weervast Rockpanel® waarop een – door de architect ontworpen – compositie van Vandersanden steenstrippen is verlijmd. Zo krijgen projecten een uniek en opvallend uitzicht. De architect kan nu virtuoos schuiven met reliëf, kleur, formaat en metselverband. En dat zelfs bij projecten waar een baksteenafwerking in eerste instantie onhaalbaar leek.

Het Signa-paneel kent verschillende montagemogelijkheden. De meest bekende technieken zijn bevestiging op een aluminium of houten draagconstructie. Deze constructie kan op diverse ondergronden gemonteerd worden.

Ook interessant


Build for Life