Nieuwe Umbris-conceptstore in Lokeren kent groot succes

  BE   21 december 2016 Bron: Ark
Nieuwe Umbris-conceptstore in Lokeren kent groot succes
Het openingsweekend van de Umbris-conceptstore in Lokeren op 26 en 27 november 2016 was een groot succes. Heel wat geïnteresseerden kwamen kijken naar de spiksplinternieuwe showroom van dit Belgische designmerk voor lamellendaken. Ook na het openingsweekend blijft de Umbris-conceptstore open voor het grote publiek: iedereen kan er zes dagen op zeven binnenstappen om verschillende Umbris-ontwerpen te zien.

De inspirerende conceptstore opent elke werkdag haar deuren van 8 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10 tot 17 uur. Particulieren en professionals ontdekken er op maat gemaakte Umbris-lamellendaken voor elke smaak en bouwstijl. Bovendien kunnen bezoekers al hun vragen stellen aan onze ervaren staalspecialisten.

You create, we design

Met Umbris haal je het beste uit elk ontwerp – want deze ervaren metaalspecialist maakt elk lamellendak op maat: van eenvoudige concepten tot de meest uitdagende architectuur. Bovendien haal je het beste uit elk seizoen – want de kantelbare lamellen zorgen op elk uur voor de juiste temperatuur. Ze draaien vlot open om de laatste herfstzon door te laten, maar ook even gemakkelijk weer dicht om te beschermen tegen wind, sneeuw of regen. De Umbris-lamellendaken ogen strak en hedendaags en onderscheiden zich in hun minitieus maatwerk.

Een sterk staaltje vakwerk

Umbris werkt elk specifiek design af tot op de millimeter – ook speciale constructies, systeembouw en totaalconcepten. Elk Umbris-systeem is opgebouwd uit stevige aluminium extrusielamellen (tot 4 mm dik) met een geïntegreerd gootje. Deze gootprofielen vangen het water op – ook als de lamellen worden gekanteld, waardoor het terras altijd droog blijft. Het systeem is volledig vervaardigd uit aluminium, met lasverbindingen en inox bevestigingen. In tegenstelling tot vergelijkbare lamellendaken, zijn de motor, sturing en steeklat onzichtbaar in het systeem geïntegreerd. Dit garandeert niet alleen een langere levensduur maar ook een mooi en hedendaags, strak en stabiel geheel, zelfs bij grote overkappingen.

Bezoek de Umbris-conceptstore

Adres: Umbris, Brandstraat 26, 9160 Lokeren (met ruime parking)
Openingsuren: elke weekdag van 8 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10 tot 17 uur

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo