Volop domotica inspiratie in nieuwe BTicino conceptstore Brussel

  BE   18 april 2012 Bron: btcino
Dit voorjaar heeft de Legrand Group in Brussel de nieuwe conceptstore ‘B Inspired’ geopend. De winkel vormt een bron van inspiratie voor eindgebruikers, architecten, ontwerpers, distributeurs en aannemers. Zij maken hier kennis met het domoticasysteem en de achterliggende technologie. ‘B Inspired’ toont het assortiment en de systemen van BTicino, Legrand en Vantage.

Na Milaan en Parijs is in Brussel de derde conceptstore van Legrand gevestigd. ‘B Inspired’ is ontworpen door architect Vittorio Simoni. De winkel van 300 m² bestaat uit vijf verschillende complementaire ruimtes. Eén ruimte is onder andere ingericht als een referentiewoning en voorzien van installaties, die aansluiten op de normale gebruiksomstandigheden. Een andere ruimte fungeert als galerij waar bezoekers kennis kunnen maken met de verscheidenheid aan kleuren, materialen en afwerkingen van de domoticasystemen. Daarnaast is een auditorium beschikbaar voor presentaties en lezingen.Conceptstore Brussel
De conceptstore is gevestigd in de wijk Quai à la Houille aan de Steenkoolkaai 10 in Brussel. Met evenementen, productpresentaties en belevingsruimtes wil Legrand, samen met haar partners, een nieuwe dynamiek op gang brengen die wonen, leven en werken mooier en beter zal maken. Het samenbrengen van creatieve, ondernemende en vooruitstrevende bezoekers kan zo resulteren in nieuwe ontwikkelingen rond de thema’s comfort, design, duurzaamheid, kwaliteit en technologie.
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo