Algemeen

Nieuwe BRICS-leertrajecten vanaf april 2014

De Confederatie Bouw organiseert ook dit jaar haar leertrajecten op maat van kmo’s in heel Vlaanderen. Zaakvoerders en kaderleden van bouwkmo's kunnen zich nu inschrijven om 12 maanden lang hun bedrijfsvoering aan te scherpen via een continue uitwisseling van ervaringen en expertise met andere deelnemers, confederatiemedewerkers, externe specialisten en peterbedrijven. Die laatste zijn grote bouwbedrijven of ervaren kmo-zaakvoerders die zich met praktische adviezen inzetten om de bedrijfsvoering van de deelnemers te verfijnen. BRICS is een peterschapsproject dat ondersteund wordt door de Vlaamse overheid.

BRICS-deelnemers hebben veel meer hun leerproces in eigen handen dan bij een klassieke opleiding. Elke BRICS-groep bestaat uit een select gezelschap van twintig zaakvoerders of kmo-kaderleden uit dezelfde regio. Leden van de Confederatie Bouw kunnen tegen een gunstig tarief in dit traject hun bedrijfsvoering aanscherpen.

Waarom BRICS?

  • Een leertraject op maat van uw noden en interesses.
  • U neemt deel aan maandelijkse sessies over praktijkgerichte thema’s en managementtechnieken zoals strategisch en financieel management, marketing, personeelsbeleid, reglementering, verzekeringen, logistiek, communicatietechnieken enz.
  • 2 peters/meters helpen de sessies te begeleiden: kaderleden uit grote bouwbedrijven of ervaren kmo-zaakvoerder.
  • Expertise en adviezen van gerenommeerde gastsprekers.
  • U wisselt ervaringen uit met andere bouwkmo’s over uw uitdagingen en beslissingsmomenten.
  • U versterkt uw netwerk.

Meer info brics@vcb.be of www.brics-vlaanderen.be

Ook interessant


Build for Life