Nieuwbouw

Nieuwbouwproject Diepeveen weer een stap dichterbij

Nieuwbouwproject Diepeveen weer een stap dichterbij
Woensdag 21 juli 2021 hebben Dudok Real Estate, Dura Vermeer Bouw Zuid West en de gemeente Rotterdam digitaal de handtekening gezet onder de ontwikkelovereenkomst van Diepeveen. Hiermee is overeenstemming bereikt over de randvoorwaarden en uitgangspunten voor de ontwikkeling van Diepeveen en wordt de start verkoop van de woningen voorbereid.

Diepeveen staat voor ‘pionieren tussen volkswijk en makersdistrict’ en ligt aan de rand van Merwe-Vierhavens (M4H). M4H ontwikkelt zich de komende jaren tot een energiek stadsdeel om te wonen en werken, met een focus op innovatieve maakindustrie. Diepeveen grenst direct aan het Dakpark van Bospolder-Tussendijken, een van de grootste dakparken van Europa.

Het project bestaat uit 187 nieuwe woningen, waarvan 90 huur en 97 koop. Op Diepeveen wordt een mix van woningen aangeboden met een grote variatie in oppervlakte, woningtype en prijs. Een deel van de huur- en koopwoningen worden in het middensegment aangeboden. Eind juli zal er meer informatie beschikbaar komen op de website diepeveen-rotterdam.nl