Badkamers

Nieuw badcomfort met verhoogde overloop

Nieuw badcomfort met verhoogde overloop
Op zoek naar het ultieme badcomfort? Viega pakt uit met een nieuw overloopsysteem, waarmee je het waterniveau met één druk op de knop 5 cm kan laten stijgen. Deze draairozetten, genaamd Multiplex Visign M9 en Multiplex Trio Visign MT9, zijn dan ook een echte must voor iedereen die wil genieten van dé optimale onderdompeling in een warm bad. Een oogstrelend design krijg je er zomaar bovenop.

Niets zo ontspannend als wegglijden in een warm bad na een hectische dag! Heel wat mensen willen er dan ook het maximum uithalen en het bad tot aan de rand vullen, maar daar steekt de overloop natuurlijk een stokje voor. Met de nieuwe Viega Multiplex Visign M9 en Multiplex Trio Visign MT9 draairozet kan dat nu wel. De Multiplex-serie wordt geleverd met verschillende afbouwsets en werd onder meer voor de Duitse Designprijs genomineerd en bekroond met de Red Dot Design Award.

Meer water met verhoogde overloop

Tot nu toe liep het badwater direct onder de draairozet weg. De verhoogde overloop van de nieuwe modellen Multiplex Visign M9 en Multiplex Trio Visign MT9 biedt de oplossing: door de draairozet licht in te drukken kan het waterniveau in het bad met vijf centimeter meer dan normaal worden verhoogd. Door even aan de rozet te trekken, daalt de waterstand weer naar het normale niveau. In beide situaties blijft de overloopfunctie onveranderd functioneren. Het openen en sluiten van de afvoer gebeurt zoals altijd door de bediening een halve slag te draaien.

Viega verhoogde overloop
Met een lichte druk op het draairozet van de Multiplex Visign M9 en Multiplex Trio Visign MT9 wordt de waterstand in het bad met vijf centimeter verhoogd.

Functie eenvoudig uitbreidbaar

De nieuwe badgarnituren met verhoogde waterstand kunnen op alle gangbare baden met standaard-overloopopening worden gemonteerd. Ze zijn als Multiplex M9 en Multiplex Trio MT9 leverbaar in drie maatvarianten - naar keuze verchroomd of van roestvrijstaal. Voor bestaande systemen van de nieuwe Multiplex-generatie biedt Viega een ombouwset. Deze bestaat uit een bevestigingsflens en draairozet waarmee het garnituur eenvoudig kan worden uitgebreid met de verhoogde waterstandfunctie.

Ook interessant