Nieuw: Universeel montage anker met mechanische bevestiging

21 januari 2019 Bron: Tectum Group
Nieuw: Universeel montage anker met mechanische bevestiging
Het BossCover montage anker zorgt voor een waterdichte bevestiging van buitenelementen (zoals zonnepanelen, ventilatie units, airco buitenunits, zonnecollectoren,Ö ) op daken. Het montage anker is nieuw op de markt en uniek in zijn soort. De eenvoudige plaatsing en kracht van het anker bieden heel wat voordelen voor zowel de dakwerker als de installateur van zonnepanelen.

Universele aansluiting

Uniek aan het BossCover montage anker is de universele aansluiting op verschillende types dakbedekking. Het montage anker is beschikbaar voor platte daken, ongeacht de helling, afgedicht met EPDM, bitumen, PVC of TPO dakbedekking.

Universeel montage anker met mechanische bevestiging
bevestiging met betontegels

1 montage anker vervangt 10 betontegels

Dankzij de mechanische bevestiging van het BossCover montage anker is het anker ballastvrij en zijn zware betontegels niet langer nodig. Dit biedt heel wat voordelen: het dak draagt minder gewicht en de profielen staan van de grond waardoor er minder vuil op het dak blijft liggen. De mechanische bevestiging biedt eveneens constructieve zekerheid en voorkomt beschadiging bij eventuele windstoten.

Universeel montage anker met mechanische bevestiging
bevestiging met montage anker

Test doorstaan

De testen van Kiwa BDA (onafhankelijk testlaboratorium ingevolgde de Europese Verordering van bouwproducten) bevestigen de kracht van het montage anker. Zelfs op een hoog gebouw en in de zwaarste windzone van Nederland en BelgiŽ voldoet het BossCover montage anker ruimschoots aan de norm.

CPE en Mawipex, verdelers van dak- en gevelmaterialen aan professionele partners in BelgiŽ en Nederland, distribueren het BossCover montage anker. Beide bedrijven behoren tot de distributietak van het snelgroeiende familiebedrijf Tectum Group die een jaarlijkse omzet kent van meer dan 130 miljoen euro.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo