Zwembaden en (zwem)vijvers

Mortex: waterdichte en natuurlijke oplossing voor je zwembad

Mortex: waterdichte en natuurlijke oplossing voor je zwembad
De huidige trend in zwembaden is zo helder als bronwater: ons zwembad integreren in de omgeving om er een natuurlijke, rustgevende en inspirerende plek van te maken. Dit vertaalt zich onder andere in de keuze van de bekleding: weg met die flashy blauwe liners, welkom natuurlijke kleuren! Zoals bronskleurig groen voor een mineraleneffect dat samensmelt met de omgeving, een zandkleur die met plezier alle nuances van de zomerlucht absorbeert, of een van de talloze andere kleuren, van azuurblauw tot onweergrijs.

De keuze is immens! MORTEX ETANCHE is verkrijgbaar in 64 kleuren en past zich dan ook moeiteloos aan elk project aan. Ook aan de meer gedurfde projecten is gedacht. Wat dacht je van een rood zwembad, bijvoorbeeld? Je begrijpt het al: met Mortex coating kan je inzetten op originaliteit!

Natuurlijke zwemvijvers: van groen tot grijs over zwart

Ook in 2020 blijven natuurlijke zwemvijvers populair.
Deze wordt zo aangelegd zodat hij samenvloeit met de plantrijke omgeving en volledig in harmonie is met de rest van de tuin. Het sleutelwoord is ecologie; de natuur komt op de eerste plaats. Deze natuurlijke zwemvijver lijkt op een echte vijver, maar is specifiek ontworpen om in te kunnen zwemmen en baden. Je zwemt in mooi en zuiver water zonder chemische producten. Natuurlijke zwemvijvers bieden de praktische voordelen van een zwembad, maar zijn uitzonderlijk mooi en respecteren het milieu. Bovendien geven ze jouw tuin meteen ook een fris en levendig accent mee.

MORTEX ETANCHE is hiervoor perfect geschikt dankzij zijn natuurlijke kleuren en zijn authentieke uitzicht.

Omwille van het technisch karakter – is het voor toepassing van Mortex coating voor zwembaden en zwemvijvers- van uiterst belang om te werken met een vakman opgeleid door Beal international.

Mortex: waterdichte en natuurlijke oplossing voor je zwembad

Terrassen: sober en puur design

Naast een strak design is er tegenwoordig ook plaats natuurlijkere en warmere lijnen. MORTEX COLOR komt aan deze behoeften tegemoet: het biedt een sober en puur design en speelt tegelijk met een grote waaier aan kleuren. Dankzij zijn flexibiliteit biedt het talloze mogelijke afwerkingen, wat bijvoorbeeld niet mogelijk is met beton.
MORTEX coating onderscheidt zich eveneens door zijn zeer natuurlijke uitzicht en zijn gladde structuur, zijn garantie van duurzaamheid en bescherming en zijn optimale onderhoudsgemak.

Het kan perfect worden aangebracht op zuivere oppervlakken zoals een cement- of anhydridechape, beton, een oude tegelvloer, enz. Kortom, genoeg mogelijkheden om jouw oude terras een echte facelift te geven!

Mortex: waterdichte en natuurlijke oplossing voor je zwembad

MORTEX coating en pleisterkalk: twee vliegen in één klap

MORTEX COLOR is eveneens bruikbaar voor gevels. Dankzij een aangepaste pleisterlaag is het eenvoudig jouw gevel te harmoniseren met de stijl van jouw nieuw terras, bij een renovatie of gewoon omdat je daar zin in hebt!
De pigmenten voor de MORTEX coating, zijn ook beschikbaar zijn als pleister, plamuur en verf. Een ideale oplossing voor een woning met een zeer hedendaags maar ook uniek uitzicht. Dankzij jarenlange ervaring op het vlak van algemene waterdichtheidoplossingen, legt BEAL INTERNATIONAL steeds weer de nadruk op harmonie.

Praktische info:

Het aanbrengen van Mortex coating is vakwerk, haast een ambacht, en vergt dus de nodige kennis. Beal International biedt trainingen aan voor vakmensen en particulieren - meer info op bealinternational.com/nl/onze-opleidingen/

Richtprijzen:
vanaf 90 euro/m2 voor de uitvoering door een vakman

Ook interessant