Interieur

Moderne Hizero kopen voor het onderhoud aan uw harde vloeren

Moderne Hizero kopen voor het onderhoud aan uw harde vloeren
Op welke manier houdt u de harde vloeren binnen uw woning in een goede conditie momenteel? Traditioneel kiezen veel huishoudens voor de combinatie van een stofzuiger en een natte dweil. Niet alleen moet men hierbij tweemaal door het huis; ook zullen de eerste meters altijd schoner zijn dan de laatste meters. U dweilt deze laatste meters immers met vervuild water. Tussentijds steeds weer vers water halen is niet wat u wilt; het zou het onderhouden van uw harde vloeren onnodig lang laten duren. Een Hizero kopen kan een interessante optie voor u zijn! Deze vloerreiniger maakt de eerste meters namelijk net zo fris en schoon, als de laatste meters. Hiervoor maakt de Hizero gebruik van bionische technologie. Heeft u een Hizero kopen al eens overwogen?

Voordelen van een Hizero kopen voor uw vloer

Een Hizero kopen is interessant, wanneer u het onderhoud aan uw harde vloeren in huis makkelijker wenst te maken. U kunt de vloerreiniger inzetten bij het onderhouden van verschillende soorten harde vloeren. Denk aan marmoleum, maar bijvoorbeeld ook aan parket. De Hizero vloerreiniger is geheel draadloos en beschikt over een krachtige accu. Dit maakt dat u met een volledig opgeladen accu in één keer door uw woning kunt gaan, zonder het apparaat tussentijds op te moeten laden. We gaan hierbij uit van een gemiddelde woning. Lijkt de accu aan kwaliteit in te leveren? U kunt deze na verloop van tijd eenvoudig zelf vervangen; de accu’s zijn los online te bestellen. Dat geldt overigens ook voor verschillende andere onderdelen. Het maakt een Hizero kopen tot een hele duurzame optie; u heeft er jaren plezier van.

Hizero kopen om te profiteren van bionische technologie

Zoals eerder aangehaald, maakt de vloerreiniger gebruik van bionische technologie. Waarom maakt dit dat een Hizero kopen zo interessant is? Voor de toepassing van deze technologie gebruikt men een polymeerrol. Deze rol neemt het vuil, zowel hard vuil als vocht, op van de harde vloer. Er is hierbij geen zuigkracht nodig. Dit biedt als voordeel, dat de vloerreiniger veel stiller werkt dan een klassieke stofzuiger. De geluidsproductie van het apparaat blijft onder de 60 dB. Terwijl uw kinderen studeren en uw partner aan het werk is, reinigt u de harde vloeren in huis met deze vloerreiniger.

Andere redenen om de Hizero kopen te overwegen

Er zijn nog meer redenen, die maken dat een Hizero kopen ook voor u interessant kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan het gegeven, dat de polymeerreinigingsrol zelfreinigend is. Dit verklaart waarom de laatste meters net zo schoon zullen zijn als de eerste meters. Daarnaast beschikt de vloerreiniger over losse reservoirs voor het opvangen van hard vuil en vocht. Het voorkomt dat het vuil en vocht samenklonteren tot een stinkende massa, wat u nauwelijks uit een opvangbakje kunt krijgen. Na het gebruik van de Hizero vloerreiniger leegt u de losse reservoirs afzonderlijk van elkaar. Wel zo prettig! Een Hizero kopen doet u eenvoudig online, via de website van Hizero zelf. Binnen de webshop kunt u ook terecht voor losse onderdelen.

Ook interessant