De kracht van tapijt

21 september 2022 Bron: Bouw & Wonen
De kracht van tapijt
De kracht van tapijt is dat het je woning direct warmte en sfeer geeft. Tapijt brengt naast ontzettend veel warmte, ook sfeer, gezelligheid en huiselijkheid in ieder interieur. Met tapijt zijn koude voeten voorgoed verleden tijd en geniet je elke dag weer van een warm gevoel.

Tapijt vloeren van Ambiant blinken uit in kwaliteit en duurzaamheid. De brede collectie zorgt ervoor dat er voor iedere woonwens een tapijt te vinden is.

De voordelen van tapijt vloeren

Tapijt is veel makkelijker in onderhoud dan vaak gedacht wordt. Met een simpele doek, water en stofzuiger is tapijt in 95% van de gevallen goed te reinigen. In sommige gevallen is een speciale tapijtreiniger nodig en daarvoor kun je terecht bij de tapijthandel.

De meeste mensen kiezen vloerbedekking voor het comfort. Vloerbedekking is lekker warm en zacht aan de voeten en is fijn om op te zitten en spelen voor jonge kinderen. Tapijt heeft een lange levensduur, mits je het op de juiste wijze onderhoudt. Tapijt is namelijk slijtvast en je kunt het eventueel een paar keer laten reinigen. Op die manier blijft tapijt jarenlang mooi.

Tapijt is ook een oplossing als de ondervloer van laminaat is en geluid maakt. De vele lagen van tapijt zorgen ervoor dat het geluid gedempt wordt en je niet meer last hebt van gehorigheid in huis.

Virtueel binnenkijken

In de ai-tool van Ambiant (klik hier) ontdek je of de door jou gekozen tapijt vloer past binnen jouw wooninrichting. Je kunt door een foto te uploaden ontdekken of het tapijt past in jouw woonruimte.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo