Muurbekleding

Mix je mooiste foto's met behangpapier tot een persoonlijke wandcollage

Mix je mooiste foto's met behangpapier tot een persoonlijke wandcollage
Op zoek naar iets moois voor op je muur? Met Modulari maak je persoonlijke wandcollages waarbij je nu ook kan kiezen voor een hexagon tegel met Eijffinger behang! Zo breng je je wandcollage tot leven met de voelbare structuren en inspirerende dessins van dit Nederlands behangpapiermerk.

Statement

Maak een statement door jouw persoonlijke wandcollage te verrijken met de hexagon elementen van Eijffinger. Met de wanddecoratie panelen van Modulari (voorheen dejouwe) zet je jouw eigen unieke verhaal in de schijnwerpers. Laat zien wie je bent, waar je van houdt en wat je dromen zijn. Je kan het allemaal kwijt in een door je zelf samengestelde collage. Waar je eerst alleen voor foto's, quotes en afbeeldingen kon kiezen, is het nu ook mogelijk om hier een decoratief hexagon paneel met Eijffinger behang aan toe te voegen. Door de voelbare structuur in het behang breng je je collage echt tot leven.

Mix je mooiste foto's met behangpapier tot een persoonlijke wandcollage

Vijf dessins om uit te kiezen

De Eijffinger wandpanelen prikkelen je zintuigen. Ieder paneel is bekleed met echt Eijffinger behang. Perfect passend gelijmd op een zwart forex paneel van 5 mm dik. Er zijn 5 verschillende dessins, elk in 3 maten.

  • Leaves: Waan je een globetrotter met dit bladmotief dat geïnspireerd is op de traditionele batik techniek. De structuur doet aan als stof en de kleuren zijn helemaal van nu!
  • Croco: Deze fluweelzachte croco geeft een vleugje safari aan je interieur. De eigentijdse diepe tint kan je perfect combineren in een collage met bijvoorbeeld zwart/wit foto's.
  • Snake: Dierenprints zijn hot! Dus wat dacht je van deze geschubde snake? Hier komen textuur, glans en karakter op prachtige wijze samen.
  • Copper: Deze stijlvolle kurk met in de achtergrond glanzende koperfolie geeft je collage dynamiek en een vleugje glamour.
  • Flowers: Laat heden en verleden met elkaar versmelten in deze lijngetekende bloemen die geplukt lijken te zijn uit eeuwenoude etsen. De toepassing van metallic inkt geven deze bloemen een prachtige gouden glans.

Mix je mooiste foto's met behangpapier tot een persoonlijke wandcollage
Check Modulari voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen!

Ook interessant