Maak je interieur lente-proof met onverbloemd statement behang

25 maart 2021 Bron: RCA
Maak je interieur lente-proof met onverbloemd statement behang
Nu de lente officieel in het land is, wordt het hoog tijd om je interieur een frisse look te geven. Met de florale behangdessins van Eijffinger, haal je het voorjaar meteen in huis. Bovendien kunnen deze prachtige 'muurbloempjes' nooit verwelken. Ideaal voor wie niet zo'n groene vingers heeft..

De natuur als inspiratiebron

Krokussen ontpoppen zich uit de wintergrond, bomen pronken met hun bloesem en vogels laten weer volop van zich horen. Tijdens het voorjaar ontwaakt niet enkel de natuur, ook in de interieurwereld ontluiken heel wat nieuwe trends. Maar of je nu valt voor Japandi, Country Core of New Nostalgia, al deze woonstijlen tonen aan dat we behoefte hebben aan een gezellig, rustgevend (t)huis. En hoe kom je beter tot rust dan in de natuur? Logisch dan ook dat de natuur de voornaamste inspiratiebron vormt bij de nieuwste deco-trends. Gelukkig hoef je niet heel je interieur om te gooien om je huis lente-proof te maken. Zo haal je met de florale motieven van Eijffinger de natuur meteen naar binnen. Ontdek hieronder onze top 3 voorjaars collecties van dit Nederlands behangpapiermerk.

1) WATERFRONT: Breng je interieur tot rust met de natuurpracht van de waterkant

Laat je gedachten meevoeren door de wind en droom weg bij de eindeloze schittering van het water. Maak je hoofd leeg en kom helemaal tot rust. De behangcollectie Waterfront imponeert je met de schoonheid van de natuur aan de rand van land en water. Denk: zwierende bladeren, geplaatste droogbloemen, maar ook wallpowers met wuivende halmen en een boeket van gedroogde grassen.

(tekst loopt door onder de foto)
Maak je interieur lente-proof met onverbloemd statement behang
WATERFRONT

2) MUSEUM: Maak van je interieur een meesterwerk boordevol florale schatten

Bewonder de met een royaal gebaar geschilderde bloemen, vogels en vlinders op canvas. Lijngetekende bloemen op mat papier, geplukt uit eeuwenoude etsen. Waan je in je eigen museum met wallpowers voorzien van grootse vogels en bloemen. Met de inspirerende Museum behangcollectie maak je van je interieur een eigentijds meesterwerk.

(tekst loopt door onder de foto)
Maak je interieur lente-proof met onverbloemd statement behang
MUSEUM

3) PIP STUDIO 5: Fleur je interieur op met onverbloemde statement dessins

Ben jij helemaal into vrolijke en kleurrijke prints? Dan is deze Pip Studio 5 collectie ťcht iets voor jou. Wat dacht je van een jungle bladerprint met grote bloemen, planten en hier en daar een verstopte vogel? Of ga je liever voor paraderende paradijsvogels, palmbomen en Ėbladeren en exotische bloemen? Een boeketje bloemen op je tafel staat altijd prachtig, maar met Pip Studio heb je het ganse jaar zicht op een diversiteit aan kleurrijke bloemen en bladeren. Ideaal om de lente in huis te halen!

Maak je interieur lente-proof met onverbloemd statement behang
PIP STUDIO 5


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo