Mijn Thuis Op Maat opent de deuren voor de bouwheren van morgen

  BE   26 maart 2018 Bron: NAV
Mijn Thuis Op Maat opent de deuren voor de bouwheren van morgen
Foto: NAV
Nadat NAV gedurende vele jaren Mijn Huis Mijn Architect heeft georganiseerd in opdracht van de Orde van Architecten, heeft deze laatste besloten om in 2018 geen nieuwe editie van dit evenement te organiseren. NAV vindt het zonde om deze openhuizendag te zien verdwijnen en komt daarom met een nieuw initiatief: Mijn Thuis Op Maat. Zo’n openhuizendag vormt immers de ideale gelegenheid om het beroep in zijn geheel in de kijker te zetten. Het biedt daarenboven architecten de kans zich te presenteren aan een groot publiek. Mijn Thuis Op Maat opent de deuren op 30 september 2018

NAV stipt daarbij aan dat de gegenereerde aandacht niet enkel de deelnemende architecten ten goede komt. Het evenement creëert immers een hefboom om verschillende maanden de meerwaarde van een architect in het algemeen onder een vergrootglas te plaatsen.

Met het nieuwe initiatief willen we inhaken op actuele tendensen. Betonstop, omgevingsvergunning, circulair bouwen... Het regent nieuwe termen en de bouwlustige Vlaming maakt zich soms zorgen. Ten onrechte, want een innovatieve sector als de bouw kan en zal deze evoluties aangrijpen als een uitdaging. Goede voorbeelden van nieuwe en innovatieve woonvormen en bouwconcepten bestaan al en zullen als het van architecten afhangt snel een doorbraak kennen. Als dé adviseur bij uitstek van de bouwheer vormen de architecten immers de aangewezen bouwprofessional om bouwheren de weg te wijzen.

Met dit nieuwe openhuizenevent wil NAV op één namiddag inspiratie bieden en ontmoetingen organiseren tussen architecten en bouwheren. Mijn Thuis Op Maat wil daarbij uitgroeien tot het belangrijkste bouwevenement in Vlaanderen met veel aandacht voor nieuwe en innovatieve woonvormen. Zowel geschreven, gesproken als visuele pers plaatsen het evenement extra in de kijker. NAV kan voor de organisatie bogen op de jarenlange ervaring voor de organisatie van Mijn Huis Mijn Architect en de Vlaamse Renovatiedag. Deze openhuizendagen ontvangen telkens tienduizenden bezoekers.

Praktisch

Bent u als architect trots op uw werk? Zou het niet mooi zijn als u die gerealiseerde dromen en verhalen zou kunnen tonen aan andere potentiële klanten? Via Mijn Thuis Op Maat kan dat. Alle deelnemende projecten worden straks voorgesteld op onze nieuwe en verfrissende website www.mijnthuisopmaat.be. Enkele gerealiseerde nieuwbouwprojecten en renovaties worden uitgebreid in de spotlight geplaatst in ons inspiratiemagazine ‘Mijn Thuis Op Maat’, gericht op toekomstige (ver)bouwers. Voor, tijdens en na de openhuizendag zetten we bovendien een gerichte mediacampagne op in online media, radio, tv en geschreven pers.

Deelnemers worden ook nu weer stevig ondersteund met voor elk project een deelnemersbox met o.a. wegwijzers, schoenbeschermers, affiches … Voor de bouwheer voorzien we als dank voor zijn gastvrijheid een mooie attentie en het project wordt door de organisatie verzekerd door een Multi Risk verzekering. Enkele gerealiseerde nieuwbouwprojecten en renovaties worden geselecteerd voor publicatie in het inspiratiemagazine.

Geïnteresseerd? Dan tekent u best meteen in via www.mijnthuisopmaat.be. U hebt de tijd tot 31 mei.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo