Architectuur

Mijn Huis Mijn Architect: Strobalen woning met uniek interieur

Mijn Huis Mijn Architect: Strobalen woning met uniek interieur
Licht, lucht en ruimte zijn de uitgangspunten bij het ontwerp van deze ecologische woning, die het resultaat is van een doorgedreven samenwerking tussen de architect en de bouwheer, die als interieurarchitect een bijzondere bijdrage leverde aan de ruimtelijke en architecturale vormgeving. U kunt deze woning in Sint-Truiden bezichtigen tijdens Mijn Huis Mijn Architect 2015.

Vanuit een jarenlange expertise concretiseerde het ontwerpteam het idee-ontwerp tot een milieuvriendelijke en functionele laagenergiewoning in natuurlijke materialen, waarbij de bouwheer zelf ook een deel van het bouwproces in eigen handen kon nemen.

De indeling zorgt ervoor dat het zonlicht tot diep in hun huis doordringt. Dankzij het gebruik van hout, stro en leem is het klimaat van de woning optimaal.

Architect: Architectengroep Barchi

Ontdek op zaterdag 26 en zondag 27 september de vakbekwaamheid van de architect en het bouwverhaal van de bouwheer tijdens Mijn Huis Mijn Architect 2015. Bouw & Wonen inspireert u elke dag met één van de deelnemende projecten…

Meer informatie en foto's van dit project vindt u op de website van Mijn Huis Mijn Architect

Ook interessant