Meubelen

Meubilair waarmee gespeeld kan worden

Meubilair waarmee gespeeld kan worden
Alles kan in de wereld van kinderen. Daarom zijn zij de grootste inspiratiebron van het nieuwe Nederlandse kindermeubelmerk qboo. qboo brengt de fantasie tot leven met een collectie vrolijke, originele kindermeubels. Het zijn Fun Furniture: meubels die tot de verbeelding spreken en tegelijkertijd functioneel en mooi zijn.

De oprichters van qboo, Jan Dirk Porsius en Ruben Wurms, willen kinderen zo veel en zo lang mogelijk hun fantasie laten gebruiken. Daarom ontwerpen zij meubels waarmee kinderen op avontuur kunnen. In de wereld van qboo is een kast meer dan een ruimte om spullen op te bergen. Een stoel meer dan een voorwerp om op te zitten. En een tafel meer dan een blad om aan te werken. qboo kindermeubels kun je beleven. Je kunt erin zitten, woorden mee maken en poppenkast mee spelen.

Kun je met een kast rijden?

De kasten van qboo zijn zo ontworpen dat je er niet alleen veel spullen in kwijt kunt, maar ook heel goed mee kunt spelen. Rijden, vliegen, takelen; bijna alles is mogelijk in de kasten. De kasten zijn uitgevoerd in de vorm van verschillende voertuigen, zoals een brandweerwagen, jeep, koets of helikopter.
Adviesverkoopprijs vanaf €995,-
Meubilair waarmee gespeeld kan worden van qboo

Kun je een stoel lezen?

De qboo stoelen zijn verkrijgbaar in alle letters van het alfabet en in 4 verschillende varianten: als stoel, schommelstoel, bank of tafeltje. Leuk als kraamcadeau of voor thuis. Je kunt er een naam mee maken, of natuurlijk een grappig woord naar keuze.
Adviesverkoopprijs vanaf €125,00
Formaten: (h)40cm, (b)35cm, (d)35cm
Meubilair waarmee gespeeld kan worden van qboo

Kun je met een plank vliegen?

Hang ‘m boven de commode of het bed en sla twee vliegen in één klap: zet er spullen op en draai aan de propeller voor wat entertainment. Of voor de soms broodnodige afleiding tijdens een verschoonmoment.
Adviesverkoopprijs € 449,00
Formaten: (h)56cm, (b)100cm, (d)26cm
Meubilair waarmee gespeeld kan worden van qboo

Kun je een raket naast je bed zetten?

Deze raket past overal en er past ook heel veel in. Niet alleen een plaatje om te zien, maar ook een perfecte plek om allerlei dierbare spullen tentoon te stellen.
Adviesverkoopprijs € 599,00
Formaten: (h)180cm, (b)70cm, (d)70cm

Ook interessant