Algemeen

Meest weggegeven giveaways van 2022

Meest weggegeven giveaways van 2022
Een cadeautje krijgen is altijd leuk. Tijdens een beurs bijvoorbeeld, als je een leuke stand hebt bezocht, of na een feestje als je met een goodie bag naar huis gaat. Het is steeds gewoner om bij een bruiloft of housewarming party een gepersonaliseerd cadeautje te geven. Hiervoor kun je bijvoorbeeld speciale tassen bedrukken en daar dan wel leuke dingetjes in doen, zoals een bedank-kaartje, wat lekkers en iets te drinken. Uiteraard voorzien van een leuk logo, een korte tekst of een foto. Er zijn veel kleinigheidjes die je kan laten bedrukken. Ga je naar een gemiddelde beurs, dan zal het je opvallen dat er een aantal giveaways zijn die vaker worden weggegeven.

Chocolade

Bedruk de wikkel met een foto en een leuke tekst en je hebt de meest gepersonaliseerde chocolade ooit! Het is bijvoorbeeld mogelijk om zo Tony’s Chocolonely repen op een ludieke manier van een boodschap te voorzien die bij ieder blokje chocolade gezien wordt. Overigens zijn gepersonaliseerde miniblikjes met pepermuntjes ook een grote favoriet bij veel bedrijven om als cadeautje weg te geven.

Sokken

Het klinkt misschien gek, maar sokken waarop bekende iconen prijken zijn razend populair om weg te geven op dit moment. Kijk maar eens naar alle acties met sokken van HEMA of MacDonalds. Ook zijn er veel stichtingen die sokken als cadeau geven bij een donatie, denk hierbij aan Held op Sokken en de Alzheimer Socks. Het fijne aan sokken is dat ze veel worden gedragen. En daardoor word je merk vaak onder de aandacht gebracht bij de drager.

Pennen

Hoewel we in een digitale wereld leven, zijn er nog genoeg momenten dat je pen en papier gebruikt. Schrijfwaren zijn daarom nog steeds heel populair om weg te geven. Een kladblokje met logo en een bedrukte of gegraveerde pen zijn cadeautjes waar de gebruiker veel plezier van zal hebben. En dat betekent dat jouw merk vaak onder de aandacht komt. Pennen blijven bovendien populair, omdat je ze in bulk kan laten maken, ze weinig opslagruimte vragen en ze daardoor relatief betaalbaar zijn.

Bidons & waterflesjes

Een beurs of feestje kan dorstig maken. Maar dat geldt ook voor een vergadering of een event. Bedrukte bidons en waterflesjes zorgen ervoor dat bezoekers en gasten beter drinken én je feest, evenement of bedrijf wordt meerdere malen per dag onder de aandacht gebracht. En het is bovendien een verfrissende giveaway.

Tassen

Sinds plastic tasjes helemaal zijn uitgebannen, worden er weer meer linnen en polyester tasjes gebruikt. Heel handig om boodschappen mee te doen. En om weg te geven des te leuker. Deze draagtassen lenen zich namelijk uitermate voor het bedrukken met foto’s, logo’s en teksten in zowel zwart als in kleur. Bovendien wordt je slogan dan dagelijks door heel veel mensen met zich meegedragen, zodat je altijd en overal zichtbaar bent. Een tasje weggeven met inhoud is natuurlijk net zo leuk.

Maar ook…

Misschien wat minder te vinden in de Goodie Bags het afgelopen jaar, maar nog steeds zeer populair (en bruikbaar) zijn de gepersonaliseerde relatiegeschenken in de vorm van powerbanks, keycords en natuurlijk sleutelhangers. Zelfs lippenbalsems winnen aan populariteit als relatiegeschenk. Tip: kijk altijd naar het thema van je feest of evenement en pas daar de giveaway op aan. Als je maar altijd een bijpassende, gepersonaliseerde tas weggeeft om het cadeautje in te doen!

Ook interessant


Build for Life