De leukste housewarming cadeaus voor hem

19 september 2017 Bron: Bouw & Wonen 1 606 keer gelezen
De leukste housewarming cadeaus voor hem
Een goede vriend huurt een nieuw appartement of heeft een huis gekocht, en/of misschien gaat hij wel samenwonen met zijn vriendin. Je wilt hem natuurlijk versassen met een leuk cadeau voor zijn aankomende housewarming. Cadeautjes voor hem zijn er natuurlijk in overvloed. Hieronder wat cadeau ideeën om te zorgen dat hij zich thuis zal voelen in zijn nieuwe woning, en daarnaast aan je zal denken.

Vruchtenpers

Vruchtenpers - De leukste housewarming cadeaus voor hem
Wat is er nu beter om de dag te beginnen met een glas vers geperste sinaasappelsap? Juist. Deze stijlvolle citruspers zorg ervoor dat je vriend goed en gezond ontbijt en voldoende dagelijkse vitaminen binnenkrijgt.

Slush & crushed ice maker

De leukste housewarming cadeaus voor hem

De bovenstaande slush & crushed ice maker zorgt ervoor dat hij in een handomdraai ijsblokjes omtovert in crushed ice. Met deze machine maak je in de ochtend eenvoudig lekkere en gezonde smoothies om de dag goed te beginnen. Daarnaast is de machine ook uitermate geschikt om verschillende cocktails mee te maken zoals een Margarita of een aiquiri. De ijsmachine is eenvoudig in gebruik en heeft een stijlvolle retro jaren 50-look.

Magnetron in nostalgische jaren 50 stijl

De leukste housewarming cadeaus voor hem

De magnetron, in dezelfde nostalgische stijl, past natuurlijk goed bij de ijsmachine in de keuken maar is daarnaast ook gewoon geschikt voor iedereen die van het Amerika uit de jaren 50 houdt. De magnetron heeft maar liefst 12 verschillende kookfuncties en vele extra opties. Hiermee is hij natuurlijk helemaal van deze tijd.

Fotolijst "Waslijn"

Je wilt natuurlijk dat je vriend de mogelijkheid heeft om al jullie mooie moment samen een mooi plekje te geven in zijn nieuwe woning. Dit kan met bovenstaande ‘Waslijn’ fotolijst.
De fotolijst is een blikvanger van juwelste, en daarnaast multifunctioneel. In tegenstelling tot normale fotolijstjes, is het hier eenvoudig om foto’s te wisselen. Een ideaal housewarming cadeau voor een man die op zichzelf gaat wonen en wel wat sfeer in huis kan gebruiken.


Lees ook:

Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo