Meer inspiratie dan ruimte?

31 juli 2018 Bron: Bouw & Wonen
Meer inspiratie dan ruimte?
Ken je dat ook? Dat je meer inspiratie voor jouw woning hebt dan daadwerkelijk ruimte? Met alle woontrends die je ontdekt wordt het huis steeds voller. Gelukkig is er een gemakkelijke oplossing voor woningbezitters die vaak van inboedel willen veranderen: sla je spullen op in een opslagruimte. Vooral als je in de randstad woont dan is ruimte vaak een premium en kan je beter je overbodige inboedel opslaan in een opslagruimte in Rotterdam, Amsterdam of in je eigen woonplaats. Een opslagruimte stelt jou in staat om niet alleen kleine accessoires in het huis uit te wisselen, maar ook grote veranderingen in de tafels, banken en kasten door te voeren. Dit is vooral handig als je meubilair hebt dat sentimentele waarde heeft, zoals een erfstuk.

Meer ruimte voor nieuwe dingen

Op het gebied van huistrends zie je constant nieuwe dingen opkomen. Soms zijn trend klein en hebben ze minder impact op het gehele huis. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van nieuwe lampen of een likje verf aanbrengen. Maar als je grotere veranderingen wilt doen zoals een nieuwe zithoek, een open keuken of nieuwe kasten, dan is een goedkope opslagruimte Rotterdam wel zo handig. Het grote voordeel van een opslagruimte is dat het heel gemakkelijk in en uitladen is. Omdat alles goed bereikbaar is kan je er zelfs je grootste bezittingen gemakkelijk in kwijt. Wil je later toch weer wat oud meubilair in je huis gebruiken dan kan je het ook weer gemakkelijk ophalen. Het is alsof je een hele grote berging hebt, maar dan buitenshuis waar je er geen last van hebt.

Geef jouw oude spullen een make-over!

Dat kastje wat je vorig jaar hebt gekocht, kan weer helemaal hip worden met een likje verf. Zonde dus als je deze bij het oud-vuil had gezet. Als je je oude kastjes, tafeltjes of stoeltjes in een opslagruimte zet, kan je er altijd bij als je in een creatieve bui bent. En doe je altijd mee met de laatste woontrends!

Geef een kamer een nieuwe bestemming

Er komen momenten in je leven dat je een kamer in het huis een nieuwe bestemming wilt geven. Dan is het wel zo fijn dat je die ruimte ook daadwerkelijk hebt. Door alle inventaris van een oude ruimte op te slaan in een opslagruimte kan je de lege kamer gebruiken voor wat je echt nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan:
  • inloopkast
  • nieuwe kinderkamer/slaapkamer
  • hobbykamer
  • kantoorruimte

Dus wacht niet langer met het verbouwen, veranderen of uitbreiden van jouw huis. Huur een goedkope opslagruimte en maak werk van jouw dromen.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo