MRP en Ten Brinke CoHof ontwikkelen hoogste toren van Meerrijk

  NL   31 mei 2017 Bron: Ten Brinke CoHof
MRP en Ten Brinke CoHof ontwikkelen hoogste toren van Meerrijk
In Eindhoven wordt de ‘parel’ van Meerrijk gerealiseerd: de hoogste woontoren van de wijk, bestaande uit 24 bouwlagen en circa 88 appartementen. Het gebouw ligt straks prachtig aan het water, in het epicentrum van de wijk. Nu de noordelijke rand van het plan in aanbouw is, kan het plan voor de toren ontwikkeld worden. Daartoe continueren MRP Development en Ten Brinke CoHof hun succesvolle samenwerking, die in 2016 begon met de ontwikkeling van 52 woningen aan de rand van Meerrijk. Op de PROVADA zetten de partijen hun handtekening om de samenwerking te bekrachtigen.

De appartementen van de nieuwe woontoren zullen naar verwachting aan het einde van dit jaar op de markt komen. Ze hebben een grootte van 80 m2 tot 200 m2 en worden compleet afgewerkt met een ruim balkon en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage. Geïnteresseerden kunnen zich al aanmelden via www.meerrijk.nl. Onlangs zijn de 21 appartementen en 31 waterwoningen aan de Meerring verkocht. Ze worden momenteel gerealiseerd door Huybregts Relou uit Son.

Meerrijk is het multifunctionele centrum van Meerhoven. Naast het winkelcentrum zijn in het gebied diverse maatschappelijke voorzieningen zoals onderwijs, kinderdagopvang en gezondheidszorg gevestigd.Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo