Verlichting

Loxone presenteert in samenwerking met Molto Luce de Volare Air

Loxone presenteert in samenwerking met Molto Luce de Volare Air
Loxone heeft in samenwerking met Molto Luce - de specialist in hoogwaardige verlichting, een nieuwe productserie ontwikkeld. Het Volare Air railsysteem is volledig geautomatiseerd met de Air technologie van Loxone waardoor deze lampen zonder probleem geïntegreerd kunnen worden in commerciële projecten, Smart Homes en andere toepassingen.

Loxone Volare Air
Molto Luce is een Oostenrijkse verlichtingspecialist die lichtoplossingen creëert voor mensen die belang hechten aan een prachtig lichtontwerp met functionele individualiteit.
De nieuwe productlijn Volare Air is ontwikkeld samen met Loxone. Volare staat voor elegantie en een gereduceerde vorm en kan dankzij de Loxone Air technologie volledig worden geïntegreerd in uw Smart Home, commerciële project of andere toepassing. Met trots draagt deze samenwerking het Loxone Ready Label.

Het Volaire Air railsysteem, samen met bijbehorende lampen, is rechtstreeks verkrijgbaar bij Molto Luce of bij enkele verdelers in België en Nederland. U kan alle informatie over de Volare productlijn vinden in de volgende productcatalogus.

Loxone Volare Air
Meer over de intelligente verlichtingsoplossing van Loxone leren? Neem dan snel een kijkje op de website!