Lins Tower in Antwerpen: heerlijk wonen aan de rand van de stad

  BE   13 mei 2016 Bron: Optima Global Estate
Dichtbij de stad wonen is voor veel mensen een droom, maar helaas ook een utopie. Vaak gebeurt het dat er geen grond meer beschikbaar is om er je woning op te bouwen of dat er nergens meer een appartement beschikbaar is om te huren of te kopen. Wel, dankzij het nieuwe project van Optima Global Estate wordt rustig wonen aan de rand van de stad toch mogelijk. Maak kennis met residentie Lins Tower, het laatste nieuwe project van OGE in Antwerpen.

Wonen op een unieke locatie

De bewoners van Lins Tower zullen meteen verliefd zijn op de locatie van het project. Dit nieuwbouwproject, dat gebouwd zal worden op de vroegere Renaultsite, ligt centraal tussen de studentenbuurt, het gekende Eilandje, het Bonapartedok en het Willemdok. Zowel de verschillende campussen als het centrum van Antwerpen bevinden zich op wandel- en fietsafstand van Lins Tower. Bovendien zijn alle uitvalswegen zoals de R1 en de E34 vlot bereikbaar en bevindt het openbaar vervoer zich op wandelafstand.

Hoogwaardige afwerking en optimaal comfort

De bewoners van Lins Tower kunnen rekenen op heel wat comfort en luxe. Zo geniet je in alle 73 appartementen van een uitzonderlijk zicht op de stad Antwerpen. Naast het zicht is er uiteraard ook nog de hoogwaardige afwerking van de appartementen die voldoet aan de meest strenge kwaliteitseisen. Moderne keukens, privé-doorgangen, elektrische poorten en camera’s zorgen ervoor dat je er niet alleen comfortabel maar ook veilig kunt wonen.

Nieuwbouwproject Lins Tower te Antwerpen

Mix van studentenkamers en appartementen

Naast de unieke ligging van de nieuwe residentie en de hoogwaardige afwerking die voldoet aan de meest strenge kwaliteitseisen is dit nieuwe project nog in een ander opzicht zeer merkwaardig. Lins Tower bestaat namelijk uit een mix van 288 studentenkamers en 74 appartementen. De studentenkamers bevinden zich op de lager gelegen verdiepingen gaande van verdieping één tot en met verdieping vier. Daarboven, gaande van verdieping 5 tot en met verdieping 12, bevinden zich de appartementen. Zowel de studentenkamers als de appartementen hebben elk hun eigen ingang op het gelijkvloers in een andere straat. Onder de gelijkvloerse verdieping, waar je heerlijk kan vertoeven in de groene patio, bevinden zich een parking, fietsstallingen en bergingen.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo