Duurzaam Bouwen

Limburgse DuBodag op 27 mei 2010

Steunpunt Dubolimburg en Platform Dubolimburg nodigen u graag uit op de Limburgse Dubodag 2010 van donderdag 27 mei, een dag die volledig in het teken staat van bouwprofessionelen en gemeenten.
Het aanbod bestaat uit interessante lezingen van expertsprekers in tal van vakgebieden, interactieve workshops (dakisolatie, blowerdoortest, …), Quickscans van bouwplannen van projecten (van bouwprofessionelen) en rondleidingen op de voormalige mijnsite en de permanente tentoonstelling van Centrum Duurzaam Bouwen. De dag geldt ook als ondertekeningsmoment voor Limburg Isoleert.

Voor de professionelen (architecten, ingenieurs, aannemers,...) wordt de nadruk gelegd op dakisolatie en luchtdicht bouwen. Hierover worden op de Dubodag twee workshops georganiseerd waarbij de voor- en nadelen van verschillende materialen worden toegelicht.
Gedurende de ganse dag stelt Dubolimburg experts ter beschikking om een bouw- of ruimtelijk project te laten adviseren op gebied van duurzaam bouwen.

Praktisch

Inschrijven voor de lezingen en workshops kan nog tot 14 mei via nathalie.grauls@dubolimburg.be. Meer info over het programma van Dubodag 2010 is te vinden op: www.dubolimburg.be/nl/lidubo2010.