Langer zicht op uw eigen tuin

30 september 2015 Bron: Bouw & Wonen
Je wilt natuurlijk het hele jaar door kunnen genieten van de luxe in je eigen tuin. Je eigen tuin is de plek waar je kan ontspannen en genieten vanaf de eerste lentekriebels tot aan de laatste nazomeravonden. Het is dť plek om aan je bruine tintje te werken, met vrienden en familie te barbecueŽn of met je kinderen te spelen. Maar wanneer de dagen weer kouder worden en de winter weer aanbreekt blijft de tuin ook een belangrijk aspect van uw leefomgeving. Echter is het zicht op uw tuin in de winter een stuk minder dan u zou willen. Wanneer je zo veel, en zo lang, mogelijk plezier van je tuin wilt houden is de juiste verlichting van groot belang. Met de juiste verlichting heeft u niet alleen langer zicht op uw tuin, maar kunt u ook meer gezelligheid en sfeer creŽren.

Tijd voor nieuwe tuin verlichting?

Misschien denk u nog helemaal niet toe te zijn aan nieuwe verlichting in uw tuin. Toch zou u wellicht veel voordelen kunnen behalen met het vernieuwen van uw tuinverlichting. Dankzij nieuwe ontwikkelingen in de led verlichting zijn er talloze nieuwe toepassingen beschikbaar die u in uw tuin kunt gebruiken. Uiteraard is led verlichting zuiniger dan traditionele verlichting. Met deze besparing verdient u op zijn tijd uw investering dus eenvoudig terug. Zo groot hoeft de investering overigens niet te zijn. Led verlichting hoeft tegenwoordig niet duurder te zijn dan traditionele verlichting.

Langer zicht op uw eigen tuin

Waarom led verlichting?

Vochtbestendigheid is een groot probleem bij traditionele tuinverlichting. Een voordeel van led tuinverlichting is de bestendigheid voor weersinvloeden. Bij led verlichting hoeft u zich geen zorgen te maken over kortsluiting en vochtschade. Hierdoor gaat je tuinverlichting stukken langer mee.

Led lampen bieden ook nieuwe mogelijkheden voor buitenverlichting. Doordat ze eenvoudiger aan te sluiten en in te bouwen zijn, kan je talloze opties bedenken waar je led verlichting kan toepassen. Denk bijvoorbeeld aan ingebedde verlichting in overkappingen, ingebouwde grondspots of prachtige vijververlichting. Tegenwoordig is zelf ook alles mogelijk qua bediening van je led verlichting. Binnen- en buitenschakelkaars tot dimmers en sensoren, allen te gebruiken bij led lampen en zelfs te bedienen via uw smartphone of tablet.

Met al deze voordelen wordt de keuze voor uw tuinverlichting we heel eenvoudig gemaakt. Stap dit najaar nog over op Led verlichting en geniet langer van uw tuin!

Langer zicht op uw eigen tuin

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo