Nieuwbouw

Laat uw bouwplan evalueren op Bouwinnovatie

Vanaf volgende vrijdag 3 februari 2012 loopt gedurende twee opeenvolgende weekends Bouwinnovatie, de Limburgse beurs voor bouwers en verbouwers. BOUWUNIE Limburg en Dubolimburg bieden gedurende de 2 weekends gratis bouwadvies voor bouwheren. Het gratis aanbod kan dankzij de steun van de Provincie Limburg.

Bouwunie Limburg en Dubolimburg hebben een dubbel aanbod uitgewerkt. Enerzijds zijn er open lezingen geprogrammeerd. Deze zijn elke weekenddag voorzien om 11 uur en 15 uur. Hierbij wordt vooruitgekeken naar de vereisten die gesteld zullen worden aan woningen in 2020. Het is aangeraden dat een bouwheer bij de huidige bouwplannen hier al rekening mee houdt. De toehoorder krijgt concrete tips en advies. Dit bouwadvies vinden plaats in een afzonderlijke seminariezaal in de Ethias Arena.

Daarnaast staan er strategisch op de beursvloer 2 adviespleinen opgesteld. Deze adviespleinen zijn voorzien van een advieshoek. Hier kan de bezoeker terecht voor diepgaander neutraal bouwadvies onder de noemer Quick Scans. Gedurende maximaal 30 minuten wordt een concreet bouwplan nader bekeken. Op basis hiervan krijgt men dan snel en efficiënt een overzicht van de kostenbesparing die men kan doen met een minimum aan investering. Deze Quick-scan is bij voorkeur op afspraak. U kan uw expert vooraf on-line reserveren. Dit verloopt via de vernieuwde website van www.bouwinnovatie.be of rechtstreeks op info@dubolimburg.be. Normaal kost een dergelijk advies 100 euro. Dankzij de samenwerking tussen Dubolimburg en BOUWUNIE Limburg en met de financiële steun van de Provincie Limburg worden deze gedurende Bouwinnovatie gratis aangeboden.

Ook interessant