Buitenschrijnwerk

Laat de natuur maar volop binnenstromen!

Laat de natuur maar volop binnenstromen!
© Reynaers Aluminium
Bij mooi weer de ramen openschuiven om zo het geritsel van de Canadese populieren te aanhoren. Het is een heerlijke droomwens van velen. En toch zo grijpbaar nabij. Schuiframen laten de buitenwereld naar binnen stromen en geven u het gevoel midden in de natuur te staan. Het vele glas om u heen geeft bescherming en openheid. Elk seizoen is een feest voor het oog. Wanneer het fraai weer is, haalt u het mooie buitengevoel naar binnen met een schuifpui. Geniet nu elk seizoen van uw tuin.

De glazen schuifpanelen hebben een eigen geleidingsrail, waardoor de panelen zowel naar links als naar rechts verschuiven. Een aluminium schuifpui is erg gebruiksvriendelijk, onderhoudsarm en is gemakkelijk te openen, ook door kinderen. Door accessoires toe te voegen, zoals tochtstrippen, sierstrippen, deurgrepen en U-profielen maakt u de pui compleet.. Met deze accessoires is een schuifpui tochtvrij. Daarnaast houdt het muggen en vliegen buiten zodat u met volle teugen geniet van het buitenleven.

Meer licht, meer woonvreugde

Schuifdeuren zijn heel gemakkelijk te installeren in een bestaande terrasoverkapping of veranda. Maar ook onder een uit- of aanbouw biedt een schuifpui soelaas. U profiteert van het buitengevoel wanneer u maar wilt. Tevens laat een schuifpui voldoende licht in uw woning stromen. Meer licht betekent een beter woonwelzijn. Bij openslaande deuren dient u meestal aan de buitenzijde ruimte vrijhouden en juist daar staan doorgaans ook de terrasmeubels. Met een schuifpui heeft u hier geen last van en wint u veel plaats.

Specificaties

Elk afzonderlijk paneel is gemaakt van 10 mm gehard veiligheidsglas en heeft een gewicht van minimaal 50 kilo per stuk. Vanwege dit gewicht is het noodzakelijk dat de schuifpui altijd waterpas en op een goede fundering rust. Aluminium funderingskoker zijn hiervoor uitermate geschikt.

Neem de tijd om de verschillende mogelijkheden en maten te bekijken. Door te kiezen voor een schuifpui van sommige aanbieders beperkt u de kosten. Sommige leveranciers geven u de mogelijkheid om zelf de prijs te berekenen.

Ook interessant