Keukens

Kwaliteit en betrouwbaarheid van Miele-huishoudtoestellen opnieuw in de prijzen

Kwaliteit en betrouwbaarheid van Miele-huishoudtoestellen opnieuw in de prijzen
Voor het derde jaar op rij wordt de uitmuntendheid van Miele bekroond op de BeXt Awards, een evenement georganiseerd door consumentenvereniging Euroconsumers, waar ook Test Aankoop deel van uitmaakt. Het Duitse bedrijf viel in de prijzen voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn huishoudtoestellen. Een internationale erkenning voor de uitmuntendheid van de Miele-toestellen die het merk al 120 jaar lang een uitstekende reputatie geven. De prijsuitreikingsceremonie vond online plaats en werd voorafgegaan door drie gesprekspanels. Daarbij hadden experten het over thema's die te maken hebben met het beleid van Euroconsumers op het vlak van consumentenbescherming. Een uiterst inspirerende dag voor de b2c-sector.

Kwaliteit en betrouwbaarheid van Miele-huishoudtoestellen opnieuw in de prijzen

Twee BeXt Awards voor de aanhoudende inspanningen van Miele

Met grote trots mocht de Duitse fabrikant op 30 september zijn twee BeXt Awards in ontvangst nemen: eentje voor de kwaliteit van zijn huishoudtoestellen en een tweede voor de betrouwbaarheid van diezelfde toestellen. Deze prijzen zijn het resultaat van de inspanningen die Miele levert om steeds opnieuw een onbetwistbare kwaliteit te leveren. Hoe het merk erin slaagt die kwaliteit aan te bieden? Miele is de enige huishoudtoestellenfabrikant die zijn producten aan langdurige testen onderwerpt.

'Immer Besser'

'Immer Besser': al sinds de oprichting in 1899 staat Miele symbool voor kwaliteit en een lange levensduur. Klinkt logisch, zeker als je weet dat uitmuntendheid een doelstelling is die het merk nooit uit het oog verliest en waarvoor het op 30 september dus in de prijzen viel.

Kwaliteit en betrouwbaarheid van Miele-huishoudtoestellen opnieuw in de prijzen

Raffaella Berardo, Managing Director van Miele België en Luxemburg, vertelt: "Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn altijd al prioriteiten geweest bij Miele. Vandaar dus onze reputatie van meest betrouwbare en gewenste premiummerk. Deze prijzen zijn dan ook echt een erkenning, en dat terwijl wij voortdurend inspanningen leveren om onze klanten elke dag opnieuw producten van topkwaliteit met een lange levensduur te bieden. We mogen trots zijn op wat we jaar na jaar verwezenlijken!'


Euroconsumers

Euroconsumers is de tweede grootste consumentenvereniging ter wereld en vertegenwoordigt zo'n 1,5 miljoen consumenten. De organisatie is niet alleen actief op het vlak van consumenteneducatie maar beschermt ook de rechten van de consument in vijf landen. In België behoort Test Aankoop tot deze organisatie.De BeXt Awards worden door Euroconsumers georganiseerd en zijn dit jaar aan hun derde editie toe. Deze Awards worden toegekend aan merken die uitzonderlijke prestaties leveren, op basis van resultaten van vergelijkende kwaliteitstests en enquêtes die Euroconsumers voortdurend afneemt over een brede waaier van producten. De BeXt Awards worden uitgereikt voor producten die worden verdeeld in de landen van Euroconsumers, met name België, Italië, Spanje en Portugal.

Kwaliteit en betrouwbaarheid van Miele-huishoudtoestellen opnieuw in de prijzen

Ook interessant