Keukens

Mobalpa introduceert mini-keukens met maxi mogelijkheden

Mobalpa introduceert mini-keukens met maxi mogelijkheden
In een studio, een krappe of atypische kamer, een open of net afgescheiden ruimte… Mobalpa past zich aan aan elke situatie en stelt op maat gemaakte keukenoplossingen voor die zowel esthetisch als functioneel zijn. Het merk combineert zijn onmiskenbare knowhow op het gebied van indelingen, samen met het continue streven naar comfort en gebruiksgemak, om opslagruimte te winnen, zonder vierkante meters te verliezen. Om de hele ruimte optimaal te benutten, telt niet enkel de indeling maar ook de keuze van meubels, materialen en kleuren. En hier komt Mobalpa aan te pas.

De beschikbare ruimte optimaliseren

Door te kiezen voor functionele meubels, gaat men niet enkel voor meer ruimte, maar ook voor meer ergonomie. Met bijvoorbeeld schuifkasten, Engelse lades, hoekkasten of wandmeubels tot aan het plafond wordt er opbergruimte gecreëerd die men niet dacht te hebben. Ook op het werkblad is het eenvoudig om diepte te winnen door te kiezen voor huishoudtoestellen van een kleiner formaat, zo blijft er meer werkruimte over of plaats om bijvoorbeeld de kruiden te plaatsen.

Mobalpa introduceert mini-keukens met maxi mogelijkheden

Denk aan de wandafwerking

Vaak vergeten, maar met de keukenachterwand kan men opslagruimte creëren zonder ruimte te verliezen. Functioneel en op maat gemaakt, past de moduleerbare en stijlvolle Mobalpa wandafwerking zich aan naar ieders wens. Door middel van haakjes, legplankjes, een keukengereihouder, een tabletsteun, een keukenrolhouder en andere accessoires blijft alles proper opgeruimd en zijn de alledaagse keukenbenodigdheden steeds binnen handbereik.

Mobalpa introduceert mini-keukens met maxi mogelijkheden

Ingebouwde en geïntegreerde elementen

Wie ingebouwd zegt, zegt ruimtebesparing maar ook discretie. Zo maken ingebouwde toestellen namelijk niet enkel ruimte vrij op het werkblad, ze zorgen ook voor harmonie en rust in de keuken. Verder is het ook handig om bijvoorbeeld het vuilbakje onder het werkblad weg te werken of een stekkerblok rechtstreeks in het werkblad te integreren.

Mobalpa introduceert mini-keukens met maxi mogelijkheden

Laat het licht binnen

Licht is essentieel in elke kamer. Of het om natuurlijk of kunstmatig licht gaat, het geeft een gevoel van ruimte en brengt helderheid. Mobalpa brengt met zijn verlichtingsideeën niet enkel functionele verlichting in de keuken, het geeft ook een essentiële designtoest en creëert een bepaalde sfeer. Denk bijvoorbeeld aan verlichte greeploze profielen, verlichte legplanken of LED-verlichting onder de bovenkasten waarvan de lichtintensiteit kan variëren om te koken met maximale verlichting en om ‘s avonds een gezellige sfeer te creëren met gedempt licht.

Ook de kleur van de keuken zelf is bepalend. Matte en heldere tinten weerkaatsen het licht dat erop valt, en met donkerdere kleuren wordt een warme sfeer gecreëerd.

Mobalpa introduceert mini-keukens met maxi mogelijkheden

En waarom bouw je geen 2-in-1 keuken?

Als er geen ruimte in de woning is om een werkplek in te richten, kan deze ook perfect geïntegreerd worden in de keuken. Geen koud of kil bureau, maar een home office in het warme hart van het huis. Met een weldoordacht werkblad en een bijhorende stoel, kunnen thuiswerkers zonder probleem in de keuken aan de slag.

Mobalpa introduceert mini-keukens met maxi mogelijkheden
Mobalpa vindt steeds voor elke keuken een gepaste oplossing en blijft inspelen op de trends en de huidige markt.

Ook interessant