Tuinaanleg en onderhoud

Kunstgras van de nieuwste generatie

Kunstgras van de nieuwste generatie
Namgrass
Namgrass blijft innoveren en pakt dit jaar opnieuw uit met enkele nieuwe creaties. Onder het motto: ‘Kunstgras van de nieuwste generatie’ lanceerde Namgrass op Batibouw 2014, in het topsegment van residentiële producten, Green Avanti en Green Enigma. Beide producten ogen uiterst realistisch en voelen zeer echt aan.

Het unieke aan het product Green Avanti is het feit dat het bestaat uit drie verschillende lagen. De uiterst zachte bovenlaag, bestaande uit diamantvormige en veelkleurige vezels, wordt zowel gedragen en ondersteund door een laag van extreem veerkrachtige vezels als door een dicht geweven laag. Deze topcombinatie maakt van de Green Avanti een luxeproduct waar veerkracht, puurheid en zachtheid centraal staan. Kortom ideaal voor zowel de kleinere stadstuin als de grotere oppervlaktes waar het esthetisch en natuurlijk aspect belangrijk zijn.

Ook nieuw dit jaar is de Green Mirage. Dit product leent zich, met zijn zachte vezel, perfect voor tuin- en terrastoepassingen; door zijn uiterst scherpe prijs is deze ook geschikt voor het bekleden van zeer grote oppervlaktes.

Namgrass op Batibouw 2014

Ook interessant